Onze expertise

Al meer dan 60 jaar ontwikkelt Mustela innovatieve en veilige producten om zelfs de kwetsbaarste huid te beschermen en gezond te houden: die van baby's, kinderen, zwangere vrouwen en jonge mama's. De verzorgingsproducten van Mustela zijn innovatief, veilig en doeltreffend en ze bevatten steeds meer natuurlijke ingrediënten. Bovendien helpen ze van elk verzorgingsritueel een gedeeld moment van genot en emoties te maken.

 • MIJN ZWANGERSCHAP

  Verzorgingsproducten voor toekomstige en jonge moeders - Mustela Maternité

  Om uw huid mooi te houden en u volop te laten genieten van de zwangerschap en het moederschap, biedt Mustela Maternité u het eerste volledige gamma verzorgingsproducten voor de huid van zwangere vrouwen en jonge moeders.

 • MIJN KIND

  Normale huid - Normale huid

  Een volledig gamma voor het toilet, het bad en de verzorging, speciaal ontwikkeld om de kwetsbare en gevoelige huid van zuigelingen, baby's en kinderen te beschermen. Dankzij het gepatenteerde natuurlijke actieve bestanddeel Avocado Perseose beschermen die verzorgingsproducten de huidbarrière en ze houden de cellulaire rijkdom in stand vanaf de geboorte(1). Hypoallergene producten die doeltreffendheid en hoge tolerantie koppelen aan het plezier van een unieke geur. (1) Ook baby's die net de neonatologie hebben verlaten. (2) Geformuleerd om het risico op allergische reacties te verminderen.

 • Droge huid - Droge huid

  Een gamma producten die speciaal werden geformuleerd om de opperhuid bij baby's en kinderen met een droge huid al vanaf de geboorte dieper te voeden(1). Die verzorgingsproducten met voedende actieve bestanddelen en een rijke textuur helpen de huidbarrière herstellen en beschermen tegen agressies van buitenaf zodat de huid weer comfortabel en zacht wordt. (1) Ook baby's die net de neonatologie hebben verlaten.

 • Huid met neiging tot atopie - Huid met neiging tot atopie

  Stelatopia®: een gamma van 4 was- en verzorgingsproducten, speciaal ontwikkeld om bij baby's en kinderen de huid met neiging tot atopie te kalmeren en te herlipideren. Ze staan garant voor klinisch bewezen doeltreffendheid en hoge tolerantie vanaf de geboorte(1), getest onder toezicht van dermatologen en kinderartsen. (1) Ook baby's die net de neonatologie hebben verlaten.

 • Specifieke verzorging - Specifieke verzorging

  De verzorgingsproducten Stelatria®, ontwikkeld door de onderzoekers van Mustela®, bevorderen het herstel van de huid en kalmeren snel de geïrriteerde zones van de huid van uw baby: insectenbeten, littekens na waterpokken, uitslag ... De zichtbare sporen op de huid vervagen en ze voelt opnieuw comfortabel en zacht aan.

 • Luierwissel verzorging - Luierwissel verzorging

  Mustela® heeft voor de gevoelige zone van het zitvlak specifieke doeltreffende verzorgingsproducten met hoge tolerantie, perfect tijdens elke luierwissel.

 • Zonneproducten - Zonneproducten

  Zonnebeschermingsproducten met SPF 50+ en hoge tolerantie, speciaal samengesteld om de zeer kwetsbare huid van baby's en kinderen te beschermen tegen de UV A en -B-straling van de zon.

 • Musti® Geparfumeerd Verzorgingswater - Musti® Geparfumeerd Verzorgingswater

  Laat uw baby al vanaf de geboorte op een veilige manier heerlijk ruiken: verstuif enkele druppeltjes van dit verzorgingswater zonder alcohol, dat aangepast is aan zijn huid.