Huid met neiging tot atopie

Atopisch eczeem of atopische dermatitis treft één kind op vijf. Maar atopisch betekent niet noodzakelijk atypisch. 

0

Uw baby wordt wakker na zijn dutje ... Wat humeurig, traantjes in de ogen en … rode wangetjes! 

0

Dat is de positieve kant van atopisch eczeem: het ontstaat zeer vroeg, maar wordt milder en verdwijnt zelfs naarmate het kind ouder wordt!

0

Atopisch eczeem wisselt periodes zonder symptomen af met periodes van opstoten … Welke verzorging vereist elke periode? Wees gerust, het is niet ingewikkeld.

0

Is de huid van uw baby enkele maanden na de geboorte eerder droog en zelfs wat rood? Hebt u of uw partner zelf ook last van atopisch eczeem?

0

Bekijk de woordenlijst met termen gerelateerd aan atopisch eczeem.

0

Een vragenlijst met alle juiste antwoorden om af te sluiten.

0

Een kort overzicht van de vooroordelen over atopisch eczeem.

0

Ontdek hier alle vragen (en antwoorden) die u zich stelt over atopische dermatitis.

0

Emolliërende verzorgingsproducten voor de huid met neiging tot atopie bieden zowel tijdens periodes zonder symptomen als tijdens opstoten alle ingrediënten die noodzakelijk zijn voor preventie, herstel en verzachting.

0

Ontdek hier enkele eenvoudige tips zodat de emolliërende verzorgingsproducten uw baby een zacht verzorgingsmoment bieden.

0

Volwassenen vinden het fijn om na een zware dag in een heerlijk warm bad te gaan liggen, maar de huid denkt daar anders over!

0

Grote schoonmaak in huis kan een oplossing zijn om te voorkomen dat atopisch eczeem te vaak de kop opsteekt. Maar daar blijft het zeker niet bij.

0

Slaapproblemen zijn een symptoom van atopisch eczeem. En zodra atopisch eczeem de kop opsteekt, is de jeuk een van de oorzaken van de slaapproblemen.

0

Atopisch eczeem en voedselallergieën … Er bestaat niet noodzakelijk een verband! Moeten sommige voedingsmiddelen worden vermeden of net niet?

0

Uw kind kan pas lekker in zijn vel zitten als … het lekker in zijn kleding zit! Zijn kleine garderobe speelt zelfs al van bij de geboorte een rol.

0

Het moment is aangebroken om uw kind toe te vertrouwen aan de opvang of de school. Is het ook tijd om zijn atopisch eczeem aan te kaarten?

0

Als uw kind atopisch eczeem heeft, mag het dan in zijn vrije tijd alles doen? Op het eerste gezicht wel! U moet wel enkele voorzorgsmaatregelen nemen.

0

Het klimaat en de seizoenen kunnen een invloed hebben op het ontstaan van atopisch eczeem bij uw baby.

0

Vakantie is synoniem met onbezonnen vrijheid, maar toch moet u in geval van atopisch eczeem rekening blijven houden met enkele adviezen en factoren!

0

Met enkele goede dagelijkse gewoonten kan uw baby probleemloos overal verblijven.

0