B-Corp

Mustela is trots om deel uit te maken van de B Corp gemeenschap sinds mei 2018 en dit als eerste Frans dermo-cosmetisch merk dat het B Corp-certificaat draagt.

 

dat wordt toegekend aan de merken die een drievoudige economische-, sociale- en milieuprestatie vertonen en die hun activiteit uitoefenen met een positieve impact op de maatschappij en het milieu.

 

B Corp is ook een gemeenschap bestaande uit meer dan 2000 bedrijven wereldwijd die dezelfde humanitaire economische visie delen en die hun algemene gemeenschappelijke interesse delen in het economisch businessmodel, zijnde de combinatie van prestaties met economische, sociale, maatschappelijke en mielieubewuste vereisten.

 

 

 

Met B Corp, versterkt Mustela haar 4 engagementen:

 

De garantie van veilige en natuurlijke producten, die vandaag gemiddeld 95% ingrediënten van natuurlijke oorsprong bevatten en in-vraag-gestelde ingrediënten bannen.

 

Respect voor het milieu met 100% eco-ontworpen producten en 100% plantaardig verantwoorde bevoorradingsketens.

 

De investering in voortdurend dermatologisch onderzoek al meer dan 60 jaar, om beter te kunnen beantwoorden aan de noden en behoeften van de zeer gevoelige huid van toekomstige mama's en kinderen vanaf de geboorte.

 

De proximiteit met en het begeleiden van jonge ouders om bij te dragen aan de eigen ontwikkeling van de relatie tussen het kind en zijn of haar ouders.

 
Voor Mustela, ondersteunt en versterkt B Corp, het 60 jarig engagement met betrekking tot de gezondheid en het welzijn van beide gemeenschappen: jonge ouders en gezondheidswerkers.

 

INTERVIEW

Christophe Audouin, Algemeen directeur Les 2 vaches, een ander merk die deeluitmaakt van de B Corp community, deelt zijn visie omtrent het certificiaat B Corp.

Verzenden