Ik wil alles natuurlijk

 

Mustela zet zich in

Mustela zet zich in voor een gezonde huid vanaf de geboorte* en kiest om ingrediënten te gebruiken die veilig en doeltreffend zijn en geeft voorrang aan ingrediënten van natuurlijke oorsprong.
*Ook voor baby's die net de neonatologie hebben verlaten

 
 
×

Mustela geeft voorrang aan ingrediënten van natuurlijke oorsprong met gemiddeld 95% ingrediënten van natuurlijke oorsprong in de producten baby-kind*, 98% in het gamma voor de zeer gevoelige huid en in het gamma voor de luierwissel. De overige % die niet natuurlijk zijn, zijn ingrediënten die gebruikt worden voor de textuur, stabiliteit en bewaring, die een hoge tolerantie garanderen en waarvoor geen even veilige, doeltreffende natuurlijke equivalenten bestaan.
*Met uitzondering van de seizoensgebonden – en materniteitsproducten

×

 

×

Om het risico op allergische reacties te minimaliseren, voert Mustela 450 metingen en testen uit bij elk product voordat het op de markt wordt gebracht om de kwaliteit, veiligheid en doeltreffendheid te garanderen: Mustela voert in vitro testen uit op babyhuidmodellen van verschillende leeftijden (een exclusief, wereldwijd patent genaamd Stelaskin®) om de tolerantie van de formules te bekrachtigen alvorens ze te testen in reële gebruiksomstandigheden bij zuigelingen en baby's jonger dan 1 maand.  
(1) Samengesteld om het risico op allergische reacties te minimaliseren

Onze hoofdingrediënten

De duizend weldaden van Avocado d’perseose

Aanwezig in het volledige productgamma voor de Normale huid, de Avocado perseose is een natuurlijk actief bestanddeel, biomimetisch, dat hydrateert en dat de ontwikkeling helpt van de kwetsbare huidbarrière van de baby.

De rijkdom van Bijenwas

Aanwezig in alle producten met Cold Cream in het gamma voor de Droge huid, de bijenwas voedt de opperhuid in de diepte en beschermt de hydrolipidenfilm.

Schizandra

Aanwezig in het volledige productgamma voor de Zeer gevoelige huid, Schizandra is een natuurlijk actief bestanddeel die de roodheden en het gevoel van ongemak kalmeert van de zeer gevoelige huid.

Zonnebloem oleodistillaat

Aanwezig in het volledige gamma Stelatopia is Zonnebloem oleodistillaat een natuurlijk actief bestanddeel die de huid met neiging tot atopie herlipideert en verzacht.

Mustela maakt gebruik van duurzame en verantwoorde ingrediënten

Voor elk huidtype

 

Verzenden