Ik wil mijn eigen verzorging

 

Mustela zet zich in

Mustela biedt aangepaste productgamma's aan, voor elk huidtype: de normale, droge, zeer gevoelige huid of met neiging tot atopie.

×

Al meer dan 60 jaar, voert Mustela van de Laboratoires Expanscience onderzoeksprogramma's uit in de Dermatologie met wereldwijd erkende wetenschappers, om de huid van baby en kind, de toekomstige en jonge mama beter te begrijpen, en zo specifieke behoeften te kunnen beantwoorden.

Mustela® heeft ontdekt en wetenschappelijk kunnen aantonen,dat er bij baby's, vanaf de geboorte, verschillende huidtypes bestaan:

• NORMALE HUID, zacht en soepel,die elke dag moet gehydrateerd worden,
• DROGE HUID, die moet worden gehydrateerd en gevoed,
• ZEER GEVOELIGE HUID die vatbaar is voor roodheden en tintelingen, die moet worden gekalmeerd en beschermd,
• HUID MET NEIGING TOT ATOPIE, die extreem droog is en jeuk veroorzaakt en die elke dag moet worden geherlipideerd, verzacht en beschermd.

×

Mustela voert dermatologische onderzoeksprogramma's uit, bekroond met een internationale wetenschappelijke erkenning en die gepresenteerd worden op de grootste congressen in Dermatologie en Pediatrie:

• Over de fysiologie van de babyhuid vanaf de 1ste levensdagen om beter de specifieke noden te begrijpen
 
• Over atopische dermatitis om de oorzaken en mechanismen beter te begrijpen en doeltreffende oplossingen voor te stellen, vooral op het vlak van preventie
 
• Over interactiemechanismen tussen de huid en de hersenen (neurowetenschappen) om de essentiële rol van de huid en verzorgingsrituelen op de ontwikkeling van de motoriek en hersenen bij kinderen vanaf de geboorte te begrijpen.
 

Mustela verzorging voor elk huidtype

Normale huid

NORMALE HUID, soepel en zacht qu’die dagelijks moet beschermd en gehydrateerd worden.

Droge huid

DROGE HUID, ruw, die moet d’gevoed en beschermd worden.

Zeer gevoelige huid

ZEER GEVOELIGE HUID die roodheden vertoont en tintelingen veroorzaakt, die moet verzacht en beschermd worden.

Huid met neiging tot atopie

HUID MET NEIGING TOT ATOPIE, die extreem droog is en jeuk veroorzaakt, qu’die moet geherlipideerd, verzacht en beschermd worden.

Ontdek het huidtype van jouw baby

Verzenden