B Corp

Mustela is trots om deel uit te maken van de B Corp gemeenschap sinds mei 2018 en dit als eerste Frans dermo-cosmetisch merk dat het B Corp-certificaat draagt.

Mustela is trots om deel uit te maken van de B Corp gemeenschap sinds mei 2018 en dit als eerste Frans dermo-cosmetisch merk dat het B Corp-certificaat draagt.

B Corp is een baanbrekend en veeleisend internationaal label, dat wordt toegekend aan merken die een drievoudige economische, sociale en milieuprestatie vertonen en die hun activiteit uitoefenen met een positieve impact op de maatschappij en het milieu.

B Corp is ook een gemeenschap bestaande uit meer dan 2000 bedrijven wereldwijd die dezelfde humanitaire economische visie delen en die het algemeen belang centraal stellen in het economisch model, waarbij de economische prestaties en de sociale-, maatschappelijke- en mielieu-eisen worden gecombineerd.

B_corp_change

 

Met B Corp, versterkt Mustela haar 4 engagementen:

• De garantie van veilige en natuurlijke producten, die vandaag gemiddeld 95% ingrediënten van natuurlijke oorsprong bevatten en de in-vraag-gestelde ingrediënten bannen.

• Respect voor het milieu met 100% eco-ontworpen producten en 100% plantaardig verantwoorde bevoorradingsketens.

• De investering in voortdurend dermatologisch onderzoek al meer dan 60 jaar, om altijd te kunnen beantwoorden aan de behoeften van de meest kwetsbare huid van de toekomstige mama en het kind vanaf de geboorte.

• De nabijheid en begeleiding van jonge ouders om bij te dragen tot de goede ontwikkeling van het kind en de relatie met zijn/haar ouders.

Voor Mustela, ondersteunt en versterkt B Corp, het 60 jarig engagement met betrekking tot de gezondheid en het welzijn van de gemeenschappen van jonge ouders en gezondheidswerkers.

LEER MEER

Afbeelding
Mustela - Our commitments
Onze engagementen
Afbeelding
labo
Expanscience Laboratories
Afbeelding
La Fondation Mustela
De Stichting Mustela