Best Sellers
Best Sellers
Best Sellers
LUIERWISSEL

BIO katoenen doekjes met water

Biologische katoenen doekjes met water zijn gemaakt van 100% natuurlijke vezels.
Geformuleerd met 99% gezuiverd water en verrijkt met biologische aloë vera, reinigen deze doekjes in alle zachtheid de babyhuid en laten deze gekalmeerd, zacht en gehydrateerd achter. 
De vezels in deze doekjes zijn biologisch afbreekbaar en composteerbaar* om hun impact op het milieu te verminderen.

Ook beschikbaar in een economisch pack : 4x Bio katoenen doekjes met water 60st en een GRATIS tetradoek.


*Biologisch afbreekbare vezels volgens PN-EN/ISO 20 200, PN-EN 14 806 en PN-EN 14 045 normen. Composteerbare vezels: natuurlijke en organische vezels - OWS-evaluatie.

Pak van 60 doekjes

Certificaties

 • 99% INGREDIENTEN VAN NATUURLIJKE OORSPRONG
  99% INGREDIENTEN VAN NATUURLIJKE OORSPRONG
 • DERMATOLOGISCH GETEST
  DERMATOLOGISCH GETEST
 • VEILIGHEIDSCHARTER INGREDIENTEN
  VEILIGHEIDSCHARTER INGREDIENTEN
 • ECOCERT COSMOS ORGANIC
  ECOCERT COSMOS ORGANIC
Benefits proven efficacy 430x195

Onze ultrazachte biokatoenen doekjes voor het gezichtje, de handen, het zitvlak en het lichaam van de baby kunnen vanaf de geboorte worden gebruikt*. Ze reinigen de huid zachtjes en zorgen voor een aangenaam gevoel van frisheid. Ze laten de huid gekalmeerd, zacht en gehydrateerd achter.

100% gerecycleerd organisch katoen uit de textielindustrie, om deel uit te maken van een circulaire en anti-afval economische aanpak. De vezels zijn 100% natuurlijk, biologisch afbreekbaar en composteerbaar**.

De verpakking is eco-ontworpen: de verpakking is zonder verdeelklepje om ons gebruik van plastic met 47%*** te verminderen en de folie bevat tot 10% gerecycleerdd plastic uit industrieel afval.
 

*Baby's die net de neonatologie verlaten hebben.
**Biologisch afbreekbaar volgens PN-EN/ISO 20 200, PN-EN 14 806 en PN-EN 14 045 normen. Composteerbaar: natuurlijke en biologische vezels - OWS-beoordeling. ***Vergeleken met een pakje met verdeelklepje.

Veiligheid en doeltreffendheid

Voor een gegarandeerde veiligheid vanaf de geboorte is onze zorg ontwikkeld in samenwerking met gezondheidsprofessionals en moet deze meer dan 450 metingen en testen met succes doorstaan.

100%

tevreden ouders: de doekjes laten geen vettige film op de huid achter(1)

97%

tevreden ouders: doekjes drogen de huid niet uit(1)

(1)Gebruikstest uitgevoerd onder dermatologisch en pediatrisch toezicht bij 37 kinderen, inclusief baby's jonger dan 3 maanden, gedurende 3 weken op het gezicht en de handen, het lichaam en het zitvlak (tevredenheid bij de zelfevaluatie).

AVOCADO PERSEOSE® Our key active ingredient to protect babies’ skin
Mode d'utilisation

De doekjes zijn geschikt voor het gelaat, het lichaam en de zitvlak van baby en kind.

Stap 1: 
Neem een Mustela doekje.             

Stap 2: 
Plaats de sticker na gebruik opnieuw om de doekjes vers te houden.  

Stap 3:
Reinig het gezicht, de handen, het zitvlak en het lichaam van de baby zachtjes.  

Stap 4:
Spoel de doekjes niet door het toilet... of gooi ze niet in de natuur.

Hoewel de vezels biologisch afbreekbaar zijn, doen de doekjes er langer over om uit elkaar te vallen dan toiletpapier en kunnen ze dus niet door het toilet worden gespoeld. De afgelopen jaren zijn de doekjes de obsessie van gemeenten en rioolwaterzuiveringsinstallaties geworden, maar ze kunnen ook thuis problemen veroorzaken door het verstoppen van riolen.                                                                                                                                                        

Het feit dat deze doekjes gemaakt zijn van biologisch afbreekbare en composteerbare vezels en 100% natuurlijk zijn, betekent niet dat ze in de natuur kunnen worden weggegooid.

Veiligheid mama/baby gegarandeerd

Bij Mustela staat veiligheid voorop, want uw baby is het allerbelangrijkste. Na 70 jaar dermatologisch onderzoek ontwikkelt Mustela in samenwerking met professionals uit de gezondheidszorg verzorgingsproducten die speciaal zijn samengesteld voor de kwetsbare huid van baby's en die gegarandeerd veilig zijn vanaf de geboorte*:

 • Veiligheidscharter voor ingrediënten.
 • Dermatologisch getest.
 • Hoge huid- en oogtolerantie.

*Baby's die de neonatologie hebben verlaten.

Safety safe for mom and baby 430x195
Ingredients lingettes coton bio à l'eau

Onze belangrijkste ingrediënten

Onze bio katoenen doekjes met water bestaan uit 99,8% ingrediënten van natuurlijke oorsprong. 10% van de totale ingrediënten is afkomstig uit de biologische landbouw. 91% van het totale product minus water en mineralen is van biologische oorsprong. Geformuleerd zonder ingrediënten van dierlijke oorsprong. 

In onze doekjes vind je:

 • 99% water: 4 zuiveringsstappen voor gefilterd, gezuiverd en onthard water.
 • Biologische aloë vera: onze biologische aloë vera wordt geteeld op de hooglanden van Mexico en is afkomstig van plantages die voldoen aan de eisen van de eerlijke handel en dankzij zijn vermogen om te overleven in droge omgevingen, is hij doordrenkt met water en hoeft hij niet te worden besproeid.              
 • 100% biologisch katoen: geproduceerd volgens de principes van duurzame ontwikkeling, met een maatschappelijk verantwoord en milieuvriendelijk proces.

Dit 100% ORGANISCHE katoenproduct kan sporen van natuurlijke deeltjes van de katoenbloem bevatten. Katoen kan in de loop van de tijd van kleur veranderen. Dit verandert niets aan de eigenschappen van het product.

Ingrediënten

AQUA/WATER/EAU, ALOE BARBADENSIS LEAF JUICE POWDER, SODIUM LEVULINATE, CITRIC ACID, POTASSIUM SORBATE, SODIUM CITRATE

Beoordelingen van klanten

Geef je beoordeling

Beoordelingen van klanten

Geef je beoordeling