Avocado perseose®

Om het unieke celkapitaal van de babyhuid te beschermen, haalde Mustela een natuurlijke biomemetische stof uit avocado die perfect inwerkt op de huid, voor een optimale doeltreffendheid en tolerantie.
 

Biomimetica
In de dermocosmetica hebben we het over biomimetica wanneer een actieve stof of een ingredIënt de natuur nabootst of reproduceert qua structuur of werking. Biomimetische actieve stoffen die perfect inwerken op de huid zijn opmerkelijk efficiënt en worden bijzonder goed verdragen, zoals enkel de natuur te bieden heeft.

Mustela haalt al sinds jaar en dag zijn belangrijkste actieve stoffen voor zijn producten uit het hart van planten. Om het kostbare celkapitaal van de babyhuid te beschermen, selecteerden de onderzoekers van Mustela van de Laboratoires Expanscience de avocado uit tientallen andere planten. Dankzij hun unieke kennis ontdekten ze in de avocado molecules die erg zeldzaam zijn in de natuuren die de vrucht ondersteunen in haar ontwikkeling en rijping. Nadat deze moleculen aan de plant werden onttrokken, gezuiverd en geconcentreerd werden, waren ze de basis van een gepatenteerd natuurlijk actief bestanddeel: Avocado perseose.

 

 

Unieke dermatologische voordelen

Avocado perseose is perfect aangepast aan de behoeften van de babyhuid vanaf de geboorte en heeft een wetenschappelijk bewezen doeltreffendheid:

  • Hij ondersteunt de ontwikkeling van de barrièrefunctie van de huid, door de productie van de sleutelelementen ervan te versterken (proteïnen en lipiden).
  • Hij beschermt het celkapitaal, door als een beschermend schild rond de huidcellen te sluiten wanneer de huid aangevallen wordt.

Avocado perseose werd klinisch getest en behoort tot de nieuwe generatie biomimetische actieve stoffen: actieve stoffen van natuurlijke oorsprong die perfect kunnen inwerken op de babyhuid en die zo een combinatie bieden van een maximale tolerantie en een gerichte doeltreffendheid.
 

 

Een bescherming van de nieuwe generatie voor de huid van uw baby

Omwille van al deze uitzonderlijke kwaliteiten werd Avocado perseose door Mustela geselecteerd om verwerkt te worden in de nieuwe formules van Mustela Bébé. Telkens wanneer u uw baby verzorgt, beschermt u zo het cellenkapitaal van zijn huid en ondersteunt u zijn ontwikkeling op een harmonieuze manier. Vanaf vandaag en voor morgen.

Een veilig en milieuvriendelijk actief bestanddeel
Voor Mustela is respect voor de huid onlosmakelijk verbonden met respect voor de natuur. Alle verzorgingsproducten van Mustela zijn zo ontworpen dat ze een minmale impact hebben op het milieu. In dit kader is Avocado perseose een veilig en verantwoord product:

  • Het is afkomstig uit een gecontroleerde farmaceutische lijn, die zich inzet voor het respect voor biodiversiteit. De avocado's die door Mustela worden gebruikt, worden gekweekt op basis van goede, milieuvriendelijke praktijken en hebben een gegarandeerde traceerbaarheid.
Klinisch bewezen doeltreffendheid
80% van de markers van oorspronkelijke cellen worden beschermd door avocadoperseose tijdens de meest intensieve agressie van buitenaf.

 

 

 

Verzenden