De babyhuid, goede hydratatie = goede beschermingDecember 2015

De babyhuid, goede hydratatie = goede bescherming

Wat is er zachter dan de huid van een baby? Mama’s houden van het zachte velletje en bedelven het onder kusjes… Maar die zachte huid die ons zo doet smelten is ook een teken dat ze nog immatuur is. Daarom is het belangrijk om de huid dagelijks te hydrateren om ze te versterken en te beschermen.

Opgelet, gevoelig! De huid van baby’s is de eerste twee jaar nog onvolwassen en kan zelf geen goed niveau van hydratatie behouden. Het is dus absoluut nodig om de huid te voeden en ze elke dag te versterken zodat ze gezond blijft. En met de producten van Mustela is dit een koud kunstje, de dagelijkse verzorging wordt een waar plezier!

 

Fijne verzorgingen voor de normale huid

Als je baby een normale huid heeft, gebruik dan de Hydra Bébé verzorgingen: de Gelaatscrème en de romige Lichaamsmelk zorgen voor een hemelse zachte huid. Specifiek ontwikkeld voor de babyhuid, deze deskundige verzorgingen bevatten alles wat nodig is om jouw kleine spruit te verzorgen: plantaardige oliën, vitamine E en F voor een onmiddellijke en langdurige hydratatie en galamboter voor een soepele en verzorgde huid. Zonder de Avocado Perseose te vergeten, het kostbare bestanddeel dat de huidbarrière versterkt en het celkapitaal van de huid bewaart. Laatste extraatje: de mythische geur van Mustela, die even goed ruikt al jouw baby en die we graag terugvinden op de huid van onze oogappel.

 

Bescherming in hoge concentratie voor de droge huid

Tijdens de herfst en de winter heeft koning winter de huid te pakken! De wind, koude, droge lucht door verwarming,… kunnen het evenwicht van de babyhuid makkelijk verstoren. De huid wordt dan wat ruwer, voelt oncomfortabel aan en droogt uit. Kies dan voor de Gelaatscrème en de Lichaamsmelk met Cold Cream van Mustela Bébé: intens voedend en herstellend, deze verzorgingen bevatten natuurlijk beschermende ingrediënten zoals bijenwas, zachte amandelolie, galamboter en ceramiden. Elke dag aanbrengen na het badje of voor het naar buiten gaan, het hydrateert en voedt de huid tot in de diepte en zorgt ervoor dat de huid zich beter verdedigt tegen de winterse omstandigheden. Heeft je baby van nature een droge huid? Aarzel dan niet deze verzorgingen het hele jaar door te gebruiken!

Reageer op dit artikel

Verzenden