Een unieke dermatologische expertise

Mustela, sedert meer dan 60 jaar specialist van de babyhuid, leidt onophoudelijk nieuw onderzoek om de behoeften en de specifieke kenmerken van de babyhuid te begrijpen. Met deze unieke expertise, nu versterkt door nieuwe grote ontdekkingen, biedt Mustela alle baby's en hun moeders verzorgingsproducten aan die steeds effectiever, veiliger en natuurlijker zijn.

 

Beter begrijpen om beter te beschermen

Gepassioneerd door onderzoek naar de babyhuid, werken onderzoekers van de Laboratoires Expanscience regelmatig samen met erkende experts in de dermatologie en de pediatrie, in het bijzonder tijdens nationale en internationale conferenties.
In samenwerking met de meest vooraanstaande internationale experts heeft Mustela een baanbrekend onderzoeksprogramma gelanceerd, gewijd aan de huid van het kind vanaf de eerste levensdagen. Voor de eerste keer ooit, waren de Mustela onderzoekers in staat om de huid van baby's te recreëren in het laboratorium, om ze vanaf het oppervlak te verkennen tot in de diepte, in het hart van de cellen en de genen.
 

Een waardevol cellulair kapitaal om te behouden

Mustela heeft zo een belangrijke ontdekking gedaan: de babyhuid heeft een kapitaal oorspronkelijke cellen dat maximaal is bij de geboorte maar uiterst kwetsbaar is tijdens de eerste jaren van het leven, de periode van de bouw van de huidbarrière. Kwetsbaar en kostbaar, verzekert dit unieke kapitaal voor een heel ​​leven het herstel en het onderhoud van het algemene evenwicht van de huid.
 

Een tere en onrijpe huid die ondersteund moet worden

Mustela voerde ook origineel onderzoek naar de barrièrefunctie van de huid van baby's vanaf de geboorte. Als een schild beschermt de huidbarrière het lichaam tegen schadelijke milieu-invloeden en helpt ze de huid om een goed niveau van hydratatie te behouden, wat essentieel is voor de cellen. Maar de onrijpe en tere huid van de baby vervult nog niet perfect deze rol van huidbarrière. Uit Mustela onderzoek is gebleken dat enkele jaren nodig zijn opdat de huidbarrière tot rijping zou komen. Tot twee jaar is de huid zeer kwetsbaar voor dagelijkse aanvallen en nog niet in staat om een goede hydratatie te behouden: ze heeft er dan absoluut behoefte aan om elke dag te worden gevoed en gesterkt.
 

Het beste van de wetenschap voor de huid van baby's

Met deze diepgaande kennis van de huid van baby's en kinderen en voortdurende samenwerking met gezondheidswerkers (apothekers, dermatologen, kinderartsen, toxicologen, allergologen, gynaecologen), biedt Mustela deskundige verzorgingsproducten die volledig voldoen aan de behoeften van alle huidtypen van baby's vanaf de geboorte. De Mustela producten, die veilig, doeltreffend en steeds natuurlijker zijn, ondersteunen op harmonieuze wijze de ontwikkeling van de huid van uw baby en beschermen ze vanaf vandaag en voor morgen.

 

 

Verzenden