Het geheim van de babyhuidJuli 2013

Mustela ontrafelt de mysteries van de babyhuid.

 

De huid van onze baby's is kwetsbaar en dient beschermd te worden: de experten weten dit al lang en wij hoeven maar de zachtheid van de huid te strelen om het intuïtief aan te voelen. Maar achter deze kwetsbaarheid, verbergt ze ook een ware schat waarvan niemand het bestaan vermoedde!

Het zijn de Mustela onderzoekers van de Laboratoires Expanscience die dit ontdekten na 10 jaar onophoudelijk onderzoek, in samenwerking met de grootste internationale specialisten.

 

Een verborgen schat

Wat is deze schat? Een kostbaar kapitaal aan originele cellen, ware levensbron van de huid, die de regeneratie van de huid en het behoud van haar globale evenwicht verzekert gedurende heel ons leven. Dit celkapitaal, dat maximaal is bij de geboorte en uniek voor heel het leven, is extreem kwetsbaar voor dagelijkse agressies, vooral tijdens de eerste levensjaren...UV, wind, koude, hitte of vervuiling stellen het iedere dag zwaar op de proef. Om de toekomst van de huid van onze baby's te garanderen, dienen we het absoluut te beschermen vanaf de geboorte.

 

Niewe noden, nieuwe verzorgingen!

Een echte bewustwording voor de experten... en voor alle mama's! Na deze fundamentele ontdekking, kon de verzorging van de babyhuid niet meer dezelfde blijven en Mustela heeft dit goed begrepen. Zekerder, doeltreffender en natuurlijker, beantwoorden de nieuwe Mustela Bébé producten perfect aan alle noden van de babyhuid vanaf de geboorte: ze begeleiden haar ontwikkeling in complete harmonie en beschermen haar cellulaire rijkdom, voor een babyhuid in volle gezondheid... en met een veelbelovende toekomst!

 

Om meer te weten over de nieuwe Mustela Bébé verzorgingen, bekijk het artikel Mustela Bébé in een nieuw jasje.

Om meer te weten over deze ongelooflijke ontdekking, bekijk het verhaal van de Mustela revolutie.

Reageer op dit artikel

Verzenden