Ik ben moeder

maman.png

Onze tips

Nadat hij negen maand lang in symbiose met u geleefd heeft, is uw baby geboren en u vormt voortaan een gezin. In de loop van de dagen en maanden leert u elkaar kennen en weeft u een nauwe band van liefde en zachtheid. Dag na dag omringt u uw baby met allerlei zorgen die uw band steeds inniger maken. Ook al neemt uw kind het grootste deel van uw tijd in beslag, vergeet niet aan uzelf te denken! Gun uzelf de tijd om van uw zwangerschap en bevalling te bekomen, en zorg voor momenten van vrijheid. Ontdek onze selectie producten en tips die u tijdens deze essentiële periode van uw leven kunnen begeleiden.

Onze selectie verzorgingsproducten

Flacons met pomp 750 ml, 500 ml, 300 ml

Zacht Reinigend water zonder spoelen voor het gelaat en zitvlak van baby's en kinderen, geschikt voor gebruik vanaf de geboorte(1) (micellair water voor het toilet van baby's en kinderen).

Flacon met pomp 750 ml, 500 ml Flacon met doseerdop 200 ml

De Dermo-Reiniger wordt de Zachte Wasgel. Zachte Wasgel voor baby's en kinderen. Deze schuimende gel zonder zeep is perfect voor dagelijks gebruik en zorgt voor de doeltreffende reiniging van de gevoelige hoofdhuid en het lichaam van je kind, vanaf de geboorte(1).

Tube met doseerdop 40 ml

Dagelijkse hydraterende gelaatsverzorging, vanaf de geboorte (1)

Spray 100 ml

Hydraterende en verzachtende Massageolie voor baby's en kinderen. Dit aangename verzorgingsproduct voor massage draagt bij tot het welzijn en is geschikt voor gebruik vanaf de geboorte(1).

Tube 50ml, 100ml

Complete verzorging van luiererytheem : VOORKOMTirritaties en roodheden bij elke luierwissel VERZACHT vanaf het 1ste gebruik HERSTELT de huid langdurig

Actueel nieuws van Mustela

Image

We houden sinds altijd van de Mustela Bébé producten: heel zacht, heel teder, ruiken ze heerlijk naar baby en doen ze ons vaak onze eigen kindertijd herinneren. Ze zijn onmisbaar voor alle dagelijkse verzorgingen van de baby!

Vandaag vindt Mustela al onze geliefde verzorgingen opnieuw uit: nog zekerder, doeltreffender en natuurlijker, ontketenen de nieuwe Mustela Bébé producten een ware revolutie! Samengesteld uit gemiddeld 92% ingrediënten van natuurlijke oorsprong, geformuleerd zonder parabenen, zonder fenoxyethanol en zonder ftalaten, geven ze de babyhuid al wat ze nodig heeft en beschermen ze tot in de kern van de cellen.

 

Een intelligent natuurlijk actief bestanddeel

Het geheim van deze nieuwe bescherming? Een exclusief actief bestanddeel gepuurd uit het hart van de natuur, Avocado Perseose. In de avocado, helpt dit intelligent actief bestanddeel het fruit te ontwikkelen en te rijpen. 

Het heeft echter ook de ongelooflijke capaciteit om op dezelfde manier te handelen in het fruit waarvan het afkomstig is, en in de huid: het helpt dus ook de huid, zich dag na dag te versterken en haar cellulaire rijkdom te beschermen, door als een beschermend schild tegen de dagelijkse agressies, op te treden. En dit alles met een doelgerichte doeltreffendheid en een perfecte tolerantie.

 

Een nieuwe bescherming, een ongewijzigd plezier

Resultaat: een babyhuid in volle gezondheid, beschermd tot in de kern van haar cellen, vanaf vandaag en voor morgen. En nog steeds hetzelfde gebruiksplezier en hetzelfde onnavolgbare parfum...

De nieuwe Mustela Bébé producten zijn vanaf vandaag beschikbaar in alle (para)apotheken: probeer ze snel uit om de beste bescherming te bieden aan de huid van uw baby !

 

Om meer te weten over de nieuwe Mustela Bébé verzorgingen, bekijk het verhaal van de Mustela revolutie.