Mustela Limited Edition

De nieuwe badvriendjes voor jullie kleintjes

4 krachten uit de Natuur om elk huidtype te verzorgen!

Ontdek Marco de Avocado, Marij de Bij, Sandra de Schizandra en Jeroen de Zonnebloem, 4 grappige en vertederende personages die klein en groot zullen vermaken tijdens het baduurtje!

Marco de Avocado verzorgt de normale huid

Tap to discover
De kracht van Marco is het hydrateren en beschermen van de normale huid, dankzij zijn wonderbaarlijk elixir, Avocado Perseose®, een zeldzaam en waardevol suiker die de huidbarrière helpt ontwikkelen.

Marij de Bij verzorgt de droge huid

Tap to discover
De kracht van Marij is het langdurig voeden van de droge huid. Dankzij haar wonderbaarlijke was, een zeer gezuiverde witte bijenwas die comfort en zachtheid biedt in het dagelijkse leven.

Sandra de Schizandra verzorgt de zeer gevoelige huid

Tap to discover
De kracht van Sandra is het onmiddellijk en langdurige verzorgen van de zeer gevoelige huid dankzij de weldaden en erkenning van de schizandra-bes.

Jeroen de Zonnebloem verzorgt de huid met neiging tot atopie

Tap to discover
De kracht van Jeroen is het verzachten en herlipideren van de huid met neiging tot atopie. Dankzij zijn wonderbaarlijke olie, Zonnebloem Oleodistillaat, die een gevoel van onmiddellijk comfort geeft aan een extreem droge en oncomfortabele huid.

Download ons vrolijk kijk-en doeboekje

Om samen tijd door te brengen en veel speelplezier te beleven. Ouders en kinderen vinden Marco, Marij, Sandra en Jeroen terug in het leerrijke, vrolijke kijk- en doeboekje. Spelletjes, kleurplaten, meer weetjes over onze 4 personages en een quiz over de algemene cultuur!

Wie verstopt zich achter onze 4 superhelden?

Ontdek welke iconische producten tot leven komen als Marco de Avocado, Marij de Bij, Sandra de Schizandra en Jeroen de Zonnebloem! 

Zachte wasgel
Voedende wasgel
Verzachtende reinigende wasgel
Stelatopia Wascrème