BLOG MUSTELA

18.07.17

Babyboom Club

GRATIS CRÈME VOOR DE LUIERWISSEL 1>2>3 MUSTELA®!

27.06.17

Bescherm deze zomer je huid samen met Kaatje!

U heeft ze misschien al in de apotheek zien staan speciaal voor deze zomer heeft Mustela® een koffertje zonneproducten ontworpen in samenwerking met Kaatje. Misschien wel de favoriete tekenfilm van uw kleintje?

15.05.17

Mustela: om je baby te verzorgen in alle veiligheid

Mustela®: om je baby te verzorgen in alle veiligheid Wat is er belangrijker dan de veiligheid bij het uitkiezen van een product voor je baby? Voor de ouders vanzelfsprekend, voor Mustela® een absolute prioriteit! Formules met een perfecte affiniteit met de huid, die voldoen aan de veeleisende veiligheidsvoorzieningen en die optimaal bewaard kunnen worden … Mustela® laat niets aan het toeval over en biedt verzorgingen aan die 100% veilig zijn.

10.03.17

Feest van de Baby 2017

EEN KOFFERTJE PER HUIDTYPE Dit jaar stelt Mustela® je niet één maar twee koffertjes voor!

06.02.17

Het interview van een dermatologue

Gesprek met een Mustela professional Al 15 jaar lang staat dokter Clarence de Belilovsky de Laboratoires Expanscience en Mustela bij met haar dermatologisch advies. Hier is ze twee dagen per week mee bezig, tijdens de resterende drie dagen ontvangt ze patiënten in haar praktijk. Ze praat met ons over haar ervaring en de rijkdom van deze samenwerking.

Pages