Mustela zet zich in

Een gegarandeerde veiligheid

Omdat niets kostbaarder is dan uw baby, is de veiligheid de eerste verbintenis van Mustela. Ontwikkeld in samenwerking met gezondheidswerkers, zijn alle Mustela verzorgingsproducten hypoallergeen*. Ze hebben een hoge tolerantie en ze zijn gegarandeerd zonder parabenen, zonder fenoxyethanol, zonder ftalaat en zonder alcohol. Alvorens u te worden aangeboden, worden ze systematisch onderworpen aan bijzonder strenge veiligheidstests.

 

Een bewezen doeltreffendheid, bewezen tijdens dermatologisch spitsonderzoek

Als vruchten van dermatologische deskundigheid van de Laboratoires Expanscience, zijn alle Mustela verzorgingsproducten geëvalueerd tijdens klinische studies of gebruikstests onder dermatologisch en pediatrisch toezicht om hun effectiviteit te bewijzen.

 

Een deskundige natuurlijkheid

De plantaardige wereld bezit onuitputtelijke bronnen voor de verzorging van tere huidtypes. In al haar producten, geeft Mustela de voorkeur aan natuurlijke ingrediënten of ingrediënten van natuurlijke oorsprong: zodoende bevatten de Mustela Bébé verzorgingsproducten vandaag gemiddeld 92% ingrediënten van natuurlijke oorsprong. Het is alleen maar als de ingrediënten van natuurlijke oorsprong niet voldoen aan de hoge eisen van Mustela op vlak van doeltreffendheid of veiligheid dat ze vervangen worden door synthetische ingrediënten.

 

Een uniek gebruiksplezier

De zeer zintuiglijke Mustela babyproducten sublimeren de momenten van intimiteit tussen een moeder en haar baby met hun comfort en unieke gebruiksplezier. Hun onnavolgbaar parfum maakt van elk gebaar van verzorging een moment van welzijn en wakker worden van de zintuigen, in alle zachtheid.

 

Een verantwoordelijk merk

Zorg dragen voor de kleinsten betekent ook hun levenskader beschermen. Bij elke fase van de levenscyclus van haar producten, spant Mustela zich in om de impact op het milieu zo klein mogelijk te maken. Zo zijn bijvoorbeeld alle Mustela flessen recycleerbaar, het gebruikte karton is afkomstig uit duurzaam beheerde wouden en de formules van schuimvormende Mustela Bébé producten zijn bioafbreekbaar.

 

Een unieke begeleiding van aanstaande en jonge ouders

Mustela's verbintenis is niet beperkt tot de producten: sedert altijd begeleidt het merk ook aanstaande en jonge ouders in hun ontdekking van het ouderschap door vele adviezen die vorm hebben gekregen in samenwerking met experten in de kindertijd en gezondheid. Dag na dag, helpt Mustela alle jonge ouders om te zorgen voor hun baby en om zijn ontwikkeling harmonieus te begeleiden.

 

Een burgerlijke verbintenis

Binnen het kader van de Fondation de France, zet de Fondation Mustela zich in voor gezondheidswerkers van de kleinsten: sinds 1982, ondersteunt ze het pediatrisch onderzoek, levert ze de gezondheidswerkers van de kinderen ondersteuning voor preventie op vlak van kinderverzorging en verloskunde, en helpt ze andere organisaties die op hetzelfde gebied werkzaam zijn.

*geformuleerd om het risico voor allergische reacties te minimaliseren.

Verzenden