Onze expertise

Al meer dan 60 jaar ontwikkelt Mustela innovatieve en veilige producten om zelfs de kwetsbaarste huid te beschermen en gezond te houden: die van baby's, kinderen, zwangere vrouwen en jonge mama's. De verzorgingsproducten van Mustela zijn innovatief, veilig en doeltreffend en ze bevatten steeds meer natuurlijke ingrediënten. Bovendien helpen ze van elk verzorgingsritueel een gedeeld moment van genot en emoties te maken.

 • MIJN ZWANGERSCHAP

  Verzorgingsproducten voor toekomstige en jonge moeders - Mustela Maternité

  Een mooie & serene zwangerschap Om de zwangerschap te combineren met natuurlijkheid, begeleidt Mustela Maternité je met zijn nieuw, sensorieel gamma met een geteste klinische doeltreffendheid. Een nieuwe verzorging Borstvoeding en drie Striemen verzorgingen met formules die gemiddeld een 98% natuurlijke ingrediëntenverhouding aangeven waarvan 2 referenties BIO gecertificeerd zijn! Beleef je zwangerschap in volle sereniteit.

 • MIJN KIND

  Normale huid - Normale huid

  Een volledig gamma voor het toilet, het bad en de verzorging, speciaal ontwikkeld om de kwetsbare en gevoelige huid van zuigelingen, baby's en kinderen te beschermen. Dankzij het gepatenteerde natuurlijke actieve bestanddeel Avocado Perseose beschermen die verzorgingsproducten de huidbarrière en ze houden de cellulaire rijkdom in stand vanaf de geboorte(1). Hypoallergene producten die doeltreffendheid en hoge tolerantie koppelen aan het plezier van een unieke geur. (1) Ook baby's die net de neonatologie hebben verlaten. (2) Geformuleerd om het risico op allergische reacties te verminderen.

 • Droge huid - Droge huid

  Een gamma producten die speciaal werden geformuleerd om de opperhuid bij baby's en kinderen met een droge huid al vanaf de geboorte dieper te voeden(1). Die verzorgingsproducten met voedende actieve bestanddelen en een rijke textuur helpen de huidbarrière herstellen en beschermen tegen agressies van buitenaf zodat de huid weer comfortabel en zacht wordt. (1) Ook baby's die net de neonatologie hebben verlaten.

 • Zeer Gevoelige Huid - Zeer Gevoelige Huid

  Mustela® biedt de eerste complete verzorgingslijn zonder parfum voor speciaal ontwikkeld om de zeer gevoelige huid van baby’s en kinderen vanaf de geboorte te verzachten.* Deze verzorging , samengesteld op basis van gepatenteerde natuurlijk actieve bestanddelen, met vloeibare textuur en het effect van een tweede beschermende huid hydrateert en beschermt de huidbarrière en verzacht door de reactiesignalen van de huid te beperken. *Ook voor baby’s die de neonatologie net hebben verlaten

 • Huid met neiging tot atopie - Huid met neiging tot atopie

  Stelatopia®: een gamma van was- en verzorgingsproducten, speciaal ontwikkeld om bij baby's en kinderen de huid met neiging tot atopie te kalmeren en te herlipideren. Ze staan garant voor klinisch bewezen doeltreffendheid en hoge tolerantie vanaf de geboorte(1), getest onder toezicht van dermatologen en kinderartsen. (1) Ook baby's die net de neonatologie hebben verlaten.

 • Specifieke verzorging - Specifieke verzorging

  De specifieke verzorging, ontwikkeld door de onderzoekers van Mustela®, bevorderen het herstel van de huid en kalmeren snel de geïrriteerde zones van de huid van uw baby: insectenbeten, littekens na waterpokken, uitslag ... De zichtbare sporen op de huid vervagen en ze voelt opnieuw comfortabel en zacht aan.

 • Luierwissel verzorging - Luierwissel verzorging

  Mustela® heeft voor de gevoelige zone van het zitvlak specifieke doeltreffende verzorgingsproducten met hoge tolerantie, perfect tijdens elke luierwissel.

 • Zonneproducten - Zonneproducten

  Zonnebeschermingsproducten met SPF 50+ en hoge tolerantie, speciaal samengesteld om de zeer kwetsbare huid van baby's en kinderen te beschermen tegen de UV A en -B-straling van de zon.

 • Musti® Geparfumeerd Verzorgingswater - Musti® Geparfumeerd Verzorgingswater

  Laat uw baby al vanaf de geboorte op een veilige manier heerlijk ruiken: verstuif enkele druppeltjes van dit verzorgingswater zonder alcohol, dat aangepast is aan zijn huid.

 • Melkkorstjes - Melkkorstjes

  Melkkorstjes en huidschilfers komen vaak voor bij baby's. De nog immature huid van zuigelingen wordt blootgesteld aan allerlei agressies van buitenaf en uit de omgeving. Al vanaf de eerste dagen kan de hoofdhuid (soms ook op het voorhoofd) van de baby reageren en kunnen zich lichte kastanjekleurige korstjes vormen. Die melkkorstjes hebben niets te maken met de voeding van de baby, maar wel met een overvloedige afscheiding van talg om een beschermend laagje op de huid te vormen. Wanneer melkkorstjes zich vormen kunnen ze voor jeuk en ongemak zorgen bij de baby. De Mustela Verzorging Melkkorstjes is speciaal ontwikkeld voor de huid van baby's: verzacht en hydrateert de hoofdhuid vanaf de geboorte om de melkkorstjes te verwijderen en zorgt er mee voor dat die zo weinig mogelijk terugkeren(1). Een gamma hypoallergene verzorgingsproducten en shampoos met hoge oog- en huidtolerantie en met 0% parfum. (1)Ook voor baby's die de neonatologie net hebben verlaten.

 • Intieme Hygiëne - Intieme Hygiëne

  Bij het aanleren van zindelijkheid, kunnen irritaties en jeuk in de intieme zone optreden, waarvoor specifieke hygiëne vereist is. Mustela® stelt een Intieme Hygiëne Wasgel voor specifiek ontwikkeld voor de dagelijkse, intieme hygiëne van baby en kind bij gevoel van irritaties.