FAQ

Tijdens de zwangerschap komt een gevoel van zware benen veelvuldig voor: meer dan 1 op drie vrouwen heeft er last van. Dit fenomeen manifesteert zich meer bepaald bij zeer warm weer. Het resulteert in een vertraging van de bloedcirculatie en een verhoging van de bloeddruk in de bloedbanen van de benen. Om dit te verlichten raden wij je aan je benen te masseren met de Gel Lichte Benen, je zal onmiddellijk een verfrissend en een ontspannend gevoel krijgen dankzij de verbinding tussen de avocado peptiden en het menthol extract. Indien je meer wil weten over dit onderwerp, nodigen wij je uit om ons expertise dossier te raadplegen over zwangerschapsstriemen.

Ja: samengesteld zonder alcohol noch cafeïne en op basis van natuurlijke werkzame ingrediënten, is het Mustela Maternité Serum Busteversteviging compatibel met borstvoeding *.Houd rekening met de gebruikelijke hygiëneregels, zoals elke dag douchen. * In overeenstemming met de hygiënevoorschriften voor het voeden: propere en schoongemaakte tepels.

We raden je aan om Mustela Maternité verstevigende lichaamsgel gedurende minstens een maand na de bevalling te gebruiken.Dagelijks aan te brengen en masseer in op de getroffen gebieden (maag, heupen, dijen, enz.), Deze behandeling helpt je de stevigheid van je huid te herstellen en je figuur opnieuw te vormen.

Ja, omdat hoe vroeger en regelmatiger je deze producten aanbrengt, des te beter ze zullen werken.Daarom raden wij je aan een preventieve behandeling zoals Mustela Maternité crème preventie zwangerschapsstriemen te gebruiken vanaf de eerste maand van de zwangerschap. Het zal de elasticiteit en flexibiliteit van je huid versterken en de weerstand tegen huidverslapping helpen ondersteunen. Indien je meer wil weten over dit onderwerp, nodigen wij je uit om ons expertise dossier te raadplegen over zwangerschapsstriemen.

Zwangerschapsstriemen kunnen gevormd worden tijdens de zwangerschap, maar ook na de bevalling vanwege de belangrijke hormonale herbalancering die er dan gebeurt.Om het verschijnen van zwangerschapsstriemen te helpen voorkomen, is het aan te raden je verzorging verder te zetten tot één maand na de bevalling. Indien je meer wil weten over dit onderwerp, nodigen wij je uit om ons expertise dossier te raadplegen over zwangerschapsstriemen.

Alle producten in het Mustela Maternité gamma zijn specifiek ontworpen voor zwangere vrouwen of jonge moeders, ook wanneer zij borstvoeding geven. Deze hebben onderzoek, testen en evaluaties ondergaan om ervoor te zorgen dat de baby tijdens de zwangerschap en periode van borstvoeding geen enkel risico loopt. De producten zijn veilig tijdens je zwangerschap of periode van borstvoeding.