#Huidtypen

Wat is een droge huid?

advice peau seche slider
De huid van je baby is zijn bescherming tegen de buitenwereld. Omdat de huid een dubbele rol speelt - beschermend en zintuiglijk -, vereist het een aangepaste verzorging en je aandacht vanaf de eerste dagen van je baby's leven. Om het dagelijks te kunnen verzorgen, is het noodzakelijk om het huidtype van je baby te kennen en zijn specifieke behoeften te begrijpen om de aangepaste producten te kunnen gebruiken.

De droge huid van de baby is een huid die de neiging heeft om te schilferen en die ruw aanvoelt en minder zacht is.

DE DROGE HUID VAN JE BABY BEGRIJPEN

De babyhuid in vergelijking met de volwassen huid

De huid van je baby is hetzelfde als elke andere babyhuid: ze oogt zo mooi en perfect, maar is eigenlijk heel kwetsbaar. De huid van een baby heeft bij de geboorte een nog immature huidbarrière. De babyhuid is zeer broos en kwetsbaar tegenover dagelijkse agressies en zal pas rond de leeftijd van 2 jaar een eerste stadium van maturiteit bereiken. Tussen 0 en 2 jaar oud is de babyhuid nog niet in staat om voldoende gehydrateerd te blijven, wat nochtans essentieel is voor een goede werking van de huidcellen. De babyhuid is verrassend rijk: ze bezit een uniek kapitaal aan stamcellen waarmee ze zich een heel leven lang kan regenereren. Dat celkapitaal is bij de geboorte al maximaal aanwezig, maar is wel zeer broos en kwetsbaar tussen 0 en 2 jaar. De specifieke kenmerken van de babyhuid in vergelijking met een volwassen huid zijn wetenschappelijk aangetoond dankzij een onderzoeksprogramma dat Mustela meer dan 10 jaar lang voerde om meer inzicht te krijgen in de huid van kinderen vanaf de eerste levensdagen, een wereldprimeur. De droge huid in vergelijking met de normale huid De droge babyhuid heeft een ontoereikende lipidenbarrière en is meer gedehydrateerd dan de normale huid. Ze heeft speciale aandacht nodig. De onderzoekers van Mustela hebben ontdekt en wetenschappelijk aangetoond dat de droge babyhuid een structureel huidtype is dat bij de zuigeling al vanaf de eerste levensdagen tot uiting komt.

VOLDOEN AAN DE BEHOEFTEN VAN DE DROGE HUID VAN JE BABY

Voor een gepast antwoord op de specifieke behoeften van de droge huid van je baby hebben de onderzoekers van Mustela speciale actieve bestanddelen geselecteerd: Avocado Perseose en het dermo-voedend complex. Avocado Perseose is een echte bondgenoot van de babyhuid die werkt als een schild dat de ontwikkeling van de huidbarrière kan ondersteunen, de opperhuid gehydrateerd kan houden en vooral het kostbare celkapitaal kan beschermen tegen dagelijkse agressies. Omdat de droge huid elke dag beter beschermd en gehydrateerd moet worden, voedt het dermo-voedend complex de droge huid van je baby in de diepte. Tegelijkertijd herstelt en beschermt het de hydrolipidenfilm. Het is een gepatenteerd natuurlijk en beschermend actief bestanddeel dat voortvloeit uit de expertise van Mustela, dat een perfecte aanvulling vormt op de babyhuid en dat maximale tolerantie combineert met klinisch bewezen doeltreffendheid. Dermo-voedend complex dat de droge huid in de diepte hydrateert en voedt.

ONTDEK HET GAMMA MUSTELA BABY-KIND VOOR DE DROGE HUID

Ontdek het gamma Mustela Baby-Kind voor de droge huid, een volledige productlijn voor het toilet, het bad en de dagelijkse verzorging van uw baby. Het gamma van Mustela voor de droge huid is ontwikkeld om de kwetsbare en gevoelige huid van zuigelingen, baby’s en kinderen dag na dag te hydrateren en te beschermen. Hypoallergene producten met een rijke textuur en unieke geur die getest zijn onder dermatologisch en pediatrisch toezicht en die doeltreffendheid en tolerantie combineren zodat de droge huid van je baby weer zacht en comfortabel aanvoelt. Avocado Perseose, een natuurlijk en beschermend actief bestanddeel dat in alle producten van het nieuwe gamma Mustela Baby-Kind zit. Dermo-voedend complex dat in alle producten van het gamma Mustela Baby-Kind voor de droge huid zit.