5475

 

Zo vaak verschoon je je baby gemiddeld 

Dus de "ingewikkelde" situaties bij de luierwissel, als je begrijpt wat we bedoelen, zal je snel genoeg meemaken...

Daarom hebben we een nieuwe Spray voor de luierwissel met Zinkoxide aan ons gamma toegevoegd, die helpt bij het herstel van de babyhuid en milde tot matige luieruitslag. En omdat we weten hoe belangrijk het is, is de spray ultra-gemakkelijk in gebruik en zeer hygiënisch.

Als je de luier van je baby openmaakt...

Als je de luier van je baby openmaakt...

Ontdek het gamma voor de luierwissel

Bij milde tot matige luieruitslag

Bij milde tot matige luieruitslag

De Spray voor de luierwissel herstelt de huid zonder dat je de geïrriteerde billetjes hoeft aan te raken!

De Spray maakt het gemakkelijker, sneller en hygiënischer om aan te brengen. Doeltreffend vanaf het eerste gebruik. Te gebruiken vanaf de geboorte van je baby.

Ontdek het product

Bij roodheden

Bij roodheden

De Crème voor de luierwissel 1-2-3:

1 Voorkomt   2 Verzacht   3 Herstelt

Specifiek geformuleerd om irritatie en roodheden te voorkomen en te verlichten, de Crème wordt na elke luierwissel aangebracht om de huid te isoleren tegen agressies van buitenaf. Het kan ook worden gebruikt vanaf de eerste tekenen van roodheid en vermindert deze in 80% van de gevallen vanaf de eerste dag van gebruik dankzij het complex van gepatenteerde natuurlijke actieve bestanddelen.

Ontdek het product

Om het zitvlak te reinigen in alle zachtheid

Om het zitvlak te reinigen in alle zachtheid

Het Liniment is gemaakt op basis van extra vierge olijfolie, die rijk is aan omega 6 & 9 en bestaat uit 99% ingrediënten van natuurlijke oorsprong.
Het is geïnspireerd op een traditioneel recept dat de babybilletjes zachtjes reinigt van bij de geboorte. Het vormt een beschermlaagje om de huid af te sluiten van agressies veroorzaakt door vocht en de wrijving van luiers.

Ontdek het product