Verzorging
- Normale huid

Toggle view

DE MUSTELA VERZORGINGSPRODUCTEN

Toggle view

DE TIPS VAN MUSTELA

 

Tot de leeftijd van 3 jaar is de huid van uw kind teer en immatuur: ze kan zich moeilijk verdedigen tegen agressieve factoren (koude, wind, zon, droge lucht e.d.m.), raakt gemakkelijk geïrriteerd en vertoont soms roodheden. Ze omsluit tevens een uniek en kostbaar kapitaal aan huidcellen dat absoluut beschermd moet worden. Het is dus beslist noodzakelijk er bijzonder goed voor te zorgen en geschikte producten te gebruiken. Lees onze tips om ervoor te zorgen dat de huid van uw baby zacht, soepel en behaaglijk blijft, dag na dag!

 

- Kies altijd hygiëne- en verzorgingsproducten die  speciaal zijn samengesteld voor de huid van baby's, die hypoallergeen zijn en die onder dermatologisch en pediatrisch toezicht getest zijn.
 

Hydrateer het hele lichaam en het gezicht van uw baby elke dag na het bad met een lichte, hydraterende crème of met lichaamsmelk als hij een normale huid heeft, of met een verzorgingsproduct met Cold Cream als hij een droge huid heeft.
 

- Profiteer van deze verzorgingsmomenten om uw baby te verwennen met een korte massage; hij zal dat waarderen: masseer het hele lichaam met het hydraterend verzorgingsproduct totdat het helemaal in de huid gedrongen is, of met een specifieke massageolie voor baby's. Een massagebeurt is zeer efficiënt om uw baby te ontspannen en om hem voor te bereiden op het slapengaan, maar het is ook een mooi moment om innig samen te zijn.


- Denk eraan, de zone achter de oren regelmatig te controleren. Deze wordt vaak over het hoofd gezien en vertoont gemakkelijk roodheid en uitdrogingsverschijnselen.


- Gebruik voor de lippen van uw baby en alle gevoelige, blootgestelde zones een voedende stick


- Gaat u in de herfst of in de winter naar buiten met uw baby, bedek dan de gevoelige zones (o.m. hoofd, neus, keel, oren en handen) met een muts, een sjaal, wanten e.d.m. Zo beschermt u hem niet alleen tegen verkoudheden maar ook tegen de uitdrogende werking van de koude.