Over ons

Zorgen voor je baby en de wereld om je heen... Als expert op het gebied van huidverzorging voor baby's, doen we al bijna 70 jaar onderzoek om de best mogelijke verzorgingsproducten voor te stellen, waarbij we de voorkeur geven aan ingrediënten van natuurlijke oorsprong. Wij zetten ons concreet in voor de bescherming van het milieu en onze planeet, met respect voor onze waarden - die van een familiebedrijf dat zijn producten met liefde blijft ontwerpen en produceren in Frankrijk.

Onze engagementen

Wij zetten ons in voor veiligheid en doeltreffendheid. Voor onze verzorgingsproducten geven we altijd voorrang aan ingrediënten van natuurlijke oorsprong. We streven er ook naar om onze impact op het milieu tot een minimum te beperken.

Lees meer

B Corp gecertificeerd

B Corp is een innoverend en veeleisend internationaal label, dat wordt toegekend aan merken die een drievoudige economische, sociale en milieuprestatie vertonen en die hun activiteit uitoefenen met een positieve impact op de maatschappij en het milieu.

Lees meer

De Laboratoires Expanscience

Een farmaceutisch en dermo-cosmetisch laboratorium met 100% familiaal kapitaal, Expanscience beschikt over een erkende expertise op het gebied van huidverzorging bij baby's, adolescenten en zwangere vrouwen. 

Lees meer

De Stichting Mustela

Sinds de oprichting in 1982, onder auspiciën van de Fondation de France, zet de Stichting Mustela zich in voor de ontwikkeling van het kind en het ouderschap over de hele wereld. 

Lees Meer