Normale huid

Shuimshampoo voor zuigelingen, melkkorstjes

De Schuimshampoo voor zuigelingen bevat geen parfum en is ideaal om elke dag te wassen en melkkorstjes te laten verdwijnen. Hij helpt ook voorkomen dat ze opnieuw verschijnen.
De formule met hoge tolerantie bestaat voor 99% uit ingrediënten van natuurlijke oorsprong. Ze kan worden gebruikt vanaf de geboorte*.


*Baby's die de neonatologie hebben verlaten.

Flacon foamer 150ml

Certificaties

 • 99% INGREDIENTEN VAN NATUURLIJKE OORSPRONG
  99% INGREDIENTEN VAN NATUURLIJKE OORSPRONG
 • VEILIGHEIDSCHARTER INGREDIENTEN
  VEILIGHEIDSCHARTER INGREDIENTEN
 • VERVAARDIGD IN FRANKRIJK
  VERVAARDIGD IN FRANKRIJK
 • DERMATOLOGISCH GETEST
  DERMATOLOGISCH GETEST
Benefits proven efficacy 430x195

Vaarwel melkkorstjes! De Schuimshampoo reinigt de hoofdhuid van zuigelingen in alle zachtheid en doet de melkkorstjes sneller verdwijnen. Hij helpt eveneens voorkomen dat ze opnieuw verschijnen en prikt niet in de ogen.

Het geheim van de formule: de polyfenolen uit avocado, die de hoofdhuid van de zuigeling beschermen. En de flacon van dit verzorgingsproduct is recycleerbaar*.


*Volgens de sorteerregels op de Belgische markt.

Veiligheid en doeltreffendheid

Onze verzorgingsproducten worden ontwikkeld in samenwerking met professionals uit de gezondheidszorg en moeten meer dan 450 metingen en testen met succes doorstaan zodat ze gegarandeerd veilig zijn vanaf de geboorte.

90%

van de ouders is tevreden: de shampoo doet de melkkorstjes sneller verdwijnen(1) 

100%

van de ouders is tevreden: hij reinigt de huid in alle zachtheid(1)

(1)Gebruikstest gedurende 21 dagen onder dermatologisch en pediatrisch toezicht bij 60 baby’s, onder wie ook baby’s jonger dan 3 maanden (zelfevaluatie door de ouders).

usage how to use 430x195
Gebruiksadvies

De schuimende textuur van dit handige product is gemakkelijk aan te brengen en is bijzonder geschikt voor de kwetsbare hoofdhuid van de zuigeling.

Stap 1:
Eerst de Verzorging Melkkorstjes de hele nacht laten inwerken op de hoofdhuid. Voorzichtig met masserende bewegingen een dosis shampoo aanbrengen op de natte haren.

Stap 2:
1 tot 2 minuten laten intrekken.

Stap 3:
Grondig afspoelen om de melkkorstjes te verwijderen. Overvloedig spoelen bij contact met de ogen.


Gebruiksplezier:

 • Schuimende textuur die gemakkelijk aan te brengen is en bijzonder geschikt is voor de kwetsbare hoofdhuid van zuigelingen.
 • Laat de haartjes uitzonderlijk heerlijk ruiken.
 • Is gemakkelijk af te spoelen.

Veiligheid mama/baby gegarandeerd

Bij Mustela staat veiligheid voorop, want uw baby is het allerbelangrijkste. Na 70 jaar dermatologisch onderzoek ontwikkelt Mustela in samenwerking met professionals uit de gezondheidszorg verzorgingsproducten die speciaal zijn samengesteld voor de kwetsbare huid van baby's en die gegarandeerd veilig zijn vanaf de geboorte*:

 • Getest onder toezicht van dermatologen en kinderartsen
 • Hoge tolerantie voor huid en ogen
 • Met voorrang aan ingrediënten van natuurlijke oorsprong

*Baby’s die de neonatologie hebben verlaten.

Safety safe for mom and baby 430x195
Avocado wonders

Onze hoofdingrediënten

De Schuimshampoo voor zuigelingen bestaat uit 99% ingrediënten van natuurlijke oorsprong.
De overige 1% zorgt voor een aangename textuur en voor een langdurige bescherming van het product.

De polyfenolen van avocado, van natuurlijke oorsprong, beschermen de hoofdhuid van zuigelingen. Ze worden nog gecombineerd met een complex van gepatenteerde actieve bestanddelen die het evenwicht herstellen, de hoofdhuid kalmeren en de melkkorstjes sneller doen verdwijnen.

Ingrediënten

AQUA/WATER/EAU, COCO-GLUCOSIDE, POLYGLYCERYL-4 CAPRATE, GALACTOARABINAN, CITRIC ACID, SODIUM BENZOATE, HELIANTHUS ANNUUS (SUNFLOWER) SEED OIL UNSAPONIFIABLES, PERSEA GRATISSIMA (AVOCADO) FRUIT EXTRACT

1 beoordeling

Geef je beoordeling
Melissa De Backer |
Emblem
28/06/2021
Wat een topproduct!! Na een eerste keer te gebruiken merk je al hoe alles stillaan lost op de hoofdhuid! Wat een topproduct!!

1 beoordeling

Geef je beoordeling
Melissa De Backer |
Emblem
28/06/2021
Wat een topproduct!! Na een eerste keer te gebruiken merk je al hoe alles stillaan lost op de hoofdhuid! Wat een topproduct!!