Huid met neiging tot atopie

Grote schoonmaak in huis kan een oplossing zijn om te voorkomen dat atopisch eczeem te vaak de kop opsteekt. Maar daar blijft het zeker niet bij.

0

Slaapproblemen zijn een symptoom van atopisch eczeem. En zodra atopisch eczeem de kop opsteekt, is de jeuk een van de oorzaken van de slaapproblemen.

0

Atopisch eczeem en voedselallergieën … Er bestaat niet noodzakelijk een verband! Moeten sommige voedingsmiddelen worden vermeden of net niet?

0

Uw kind kan pas lekker in zijn vel zitten als … het lekker in zijn kleding zit! Zijn kleine garderobe speelt zelfs al van bij de geboorte een rol.

0

Het moment is aangebroken om uw kind toe te vertrouwen aan de opvang of de school. Is het ook tijd om zijn atopisch eczeem aan te kaarten?

0

Als uw kind atopisch eczeem heeft, mag het dan in zijn vrije tijd alles doen? Op het eerste gezicht wel! U moet wel enkele voorzorgsmaatregelen nemen.

0

Het klimaat en de seizoenen kunnen een invloed hebben op het ontstaan van atopisch eczeem bij uw baby.

0

Vakantie is synoniem met onbezonnen vrijheid, maar toch moet u in geval van atopisch eczeem rekening blijven houden met enkele adviezen en factoren!

0

Met enkele goede dagelijkse gewoonten kan uw baby probleemloos overal verblijven.

0