Meteen naar de content

Onze top 5 voor gebruik van de Multifunctionele balsem met 3 avocado-extracten

5 min Updated op juni 6, 2024

Baume universel sur une table de chevet en bois avec un bouquet de fleurs séchées
De Multifunctionele balsem met zijn smeltende textuur is een veelzijdig verzorgingsproduct dat de huid van klein en groot voedt, herstelt en beschermt. Baby's, grote kinderen en zelfs de ouders en grootouders kunnen van zijn formule met 3 avocado-extracten, biologisch gecertificeerd, genieten. Het brengt zachtheid en comfort aan de droge zones van het gezicht en lichaam, en je huid is zichtbaar gezonder.

Maar hoe en wanneer gebruik je ‘m het best? Ons Mustela-team heeft hem getest en licht je toe.

Voor volwassenen

1. Elke dag, als handcrème…

Handen worden voortdurend blootgesteld aan diverse agressies, ongeacht het seizoen. In de huidige gezondheidscontext zijn wij er sinds enkele maanden aan gewend geraakt de handen vaker met zeep of hydro-alcoholische gel te wassen : de handen worden alsmaar droger en zijn gevoeliger voor irritaties.

Onze Multifunctionele balsem werkt herstellend en geeft een echt gevoel van comfort aan beschadigde handen.

En vergeet ook je nagelriemen niet! Niets efficiënter dan het masseren van de nagelriemen voor een schonere, meer gehydrateerde nagelrand. Gedaan met het knabbelen en nagelbijten... tenzij je de onweerstaanbare geur van avocado op je vingers niet kunt weerstaan !

 

2. … en voetencrème

Behalve in de zomer, hebben we de neiging om onze voeten te verwaarlozen. Het is echter van essentieel belang ze het hele jaar door te verzorgen om te voorkomen dat ze droog, oncomfortabel of pijnlijk worden.

Neem elke avond voor het slapengaan de tijd om ze te verzorgen met onze balsem die ze dag na dag zal verzachten en verfraaien. Bovendien wordt de crème perfect en snel geabsorbeerd.

 

3. Als nachtcrème, om de huid een stralende tint te geven

Voor een goede nachtrust is het belangrijk om de huid voor te bereiden door het gezicht grondig te reinigen en te voorzien van de nodige hoeveelheid hydratatie. Het is 's nachts dat de huid zich regenereert, een hydraterende behandeling voor het slapen gaan zal dus de celvernieuwing stimuleren om 's morgens een zachtere en meer uitgeruste huid te vinden.


4. In de winter, om je huid te beschermen tegen de kou.

Met de kou, de sneeuw en de wind is het winterseizoen uitdagend voor je huid. Onvermijdelijk aangevallen door externe factoren, je huid reageert en droogt snel uit.

Het zijn vooral het gezicht, de handen en de lippen die tijdens de winter blootgesteld zijn aan externe agressies. Al deze kwetsbare zones worden best beschermd tegen het weer door dagelijks een herstellende balsem aan te brengen om roodheid te voorkomen en het trekkerig gevoel, zowel bij jong als oud, te verzachten. Na een dagje wandelen, sleeën of skiën voedt en herstelt onze Multifunctionele balsem al de droge zones. Zodat je opnieuw en zorgeloos kan genieten van de sneeuw (zonder bang te hoeven zijn voor de kou) ...

 

5. Het hele jaar door, om door de zon beschadigde zones te herstellen

De zon, de zee, het zand en het chloorwater zorgen voor veelvuldige agressies die je huid en haren zwaar op de proef stellen. Na een dagje op het strand of bij het zwembad, kan de huid, zelfs na een douche en een goede hydraterende crème, nog steeds trekkerig aanvoelen. Breng een groene toefje van onze Multifunctionele balsem aan op alle zones van het gelaat en lichaam die extra voeding en zachtheid nodig hebben.

En als je terugkomt van vakantie, gebruik dan onze alles-in-één balsem als dagelijkse gezichtsverzorging om je huid diepgaand te hydrateren. Het zal helpen om je mooi bruin tintje langer te behouden, en zo hou je het vakantiegevoel langer vast.

 

Voor baby’s en kinderen

Droge knieën na uren spelen op de grond, een geïrriteerd neusje door het constant verkouden zijn, gebarsten lippen en mondomtrek door het gebruik van het tutje of simpelweg de kou, ... onze Multifunctionele balsem voedt en hydrateert alle droge zones van het gelaat en lichaam en beschermt de huid tot 24 uur* lang tegen agressies van buitenaf. De crème kan vanaf de geboorte worden gebruikt en maakt de huid soepel, zichtbaar gevoed en gekalmeerd en laat haar weer stralen en zacht aanvoelen.

 

Heb je ‘m al getest ? We zijn benieuwd naar hoe jij het gebruikt ?

 

*Klinische objectiveringstest uitgevoerd op 20 volwassen vrouwen, tewameter® instrumentele meting. significante verbetering van het ongevoelig waterverlies (iwl) tot 24u.

Meer artikels
Deux parents allongés sur un lit avec leurs deux filles
Ons cosmetisch verzorging Bio gamma, producten voor de hele familie!
Het BIO gecertificeerde gamma van Mustela bestaat uit vier essentiële verzorgingsproducten die geschikt zijn voor dagelijks geb…ruik door de hele familie. De verzorgingen zijn zacht... Lees meer
Enfant dans le bain qui se lave avec un shampoing solide Mustela
Waarom overstappen op solide verzorging?
Waarom kiezen voor solide producten? Wat zijn de voordelen ervan voor je lichaam, voor je haar en voor de planeet? Ontdek 10 goede redenen waarom... Lees meer
Bébé métisse avec une cape de bain qui sort du bain et qui est porté par son papa
6 eenvoudige manieren om beter te consumeren en minder te verspillen in de badkamer
Een eco-friendly badkamerroutine die compatibel is met je gezinsleven? Het kan! Hier zijn 6 eenvoudige stappen die je kan nemen om je verbruik van water,... Lees meer
{"statementLink":"","footerHtml":"","hideMobile":false,"hideTrigger":false,"disableBgProcess":false,"language":"en","position":"left","leadColor":"#146ff8","triggerColor":"#146ff8","triggerRadius":"50%","triggerPositionX":"right","triggerPositionY":"bottom","triggerIcon":"people","triggerSize":"medium","triggerOffsetX":20,"triggerOffsetY":20,"mobile":{"triggerSize":"small","triggerPositionX":"right","triggerPositionY":"bottom","triggerOffsetX":10,"triggerOffsetY":10,"triggerRadius":"50%"}}