Meteen naar de content

La marque

Ontdek Mustela

Aan de zijde van de ouders sinds 1950, Mustela is een Frans en familiaal bedrijf, dat met veel trots het B Corp certificaat draagt

Wij produceren veilige verzorgingsproducten van natuurlijke oorsprong voor baby’s en kinderen vanaf de geboorte en voor het hele gezin.
ONZE MISSIE

Aan de zijde van de ouders zijn

70 jaar later is de ambitie van Mustela® nog altijd dezelfde: ouders op weg helpen met professionele verzorgingsproducten die heel dicht bij de natuur staan. Onze ambitie? Dat ouders op ons kunnen rekenen en zich geen zorgen meer hoeven te maken over uitslag bij elke luierwissel, te hard badwater, rode vlekken die jeuken en kleintjes verhinderen te slapen, wondjes, de juiste zonnebescherming, ...

ONS TEDER VERHAAL

Een ondernemer ontmoet een apotheker

Revolutie in babyland! Want met Mustela® Toiletmelk krijgt Europa in 1950 een primeur: de allereerste verzorgingsmelk zonder zeep die de babyhuid reinigt en voedt. Sindsdien hebben verschillende generaties ouders de huid van hun hele familie aan Mustela toevertrouwd.

Ontdek ons verhaal

ONZE ENGAGEMENTEN

Wat is een verantwoord merk?

Wij zetten ons al lang in voor een militante en ambitieuze aanpak om de impact van onze producten op de Mens en het milieu te minimaliseren.

Meer weten over onze engagementen

ONZE EXPERTISE

Onze unieke expertise, is de kruising tussen dermatologisch onderzoeken en het extraheren van planten

Een unieke kennis van de huid van baby's
Wij streven ernaar alleen het beste te kiezen: het beste voor de huid van de baby en toekomstige mama, maar ook voor de planeet. Ons veeleisende formuleringscharte weerspiegelt deze toewijding aan een veilige, zachte en doeltreffende huidverzorging.
Onze dermatologische expertise
Actieve bestanddelen en groene technologieën
We identify the best ingredients from the plant world - preferably organic – from which we extract effective and gentle key active ingredients, using technologies that respect people and our environment.
Onze expertise in plantenextractie

Wat zit er in onze producten?

Onze steringrediënten

We hebben in de natuur gezocht naar de meest effectieve natuurlijke ingrediënten om het kind te ondersteunen bij de opbouw van een sterke en gezonde huid.

Meer weten
Onze formuleringscharter

Wij streven ernaar alleen het beste te kiezen: het beste voor de huid van de baby en toekomstige mama, maar ook voor de planeet. Ons veeleisende formuleringscharter weerspiegelt deze toewijding aan een veilige, zachte en doeltreffende huidverzorging.

Meer weten
Een gegarandeerde veiligheid

Elk Mustela-product moet meer dan 450 tests en metingen doorstaan en worden geëvalueerd en gevalideerd door een onafhankelijke toxicoloog voordat het op de markt kan worden gebracht. Ons engagement: veilige en doeltreffende verzorgingen garanderen voor baby's, vanaf de geboorte, en voor vrouwen tijdens de zwangerschap en de borstvoeding.

Meer weten

DE STICHTING MUSTELA

Aan de zijde van de ouders, wereldwijd

Mustela wil nóg meer doen voor kinderen en gezinnen wereldwijd. Zo ontstaat in 1982 de Stichting Mustela: ze moedigt onderzoek en projecten aan op het vlak van kinderontwikkeling en ouderschap.

Meer weten
{"statementLink":"","footerHtml":"","hideMobile":false,"hideTrigger":false,"disableBgProcess":false,"language":"en","position":"left","leadColor":"#146ff8","triggerColor":"#146ff8","triggerRadius":"50%","triggerPositionX":"right","triggerPositionY":"bottom","triggerIcon":"people","triggerSize":"medium","triggerOffsetX":20,"triggerOffsetY":20,"mobile":{"triggerSize":"small","triggerPositionX":"right","triggerPositionY":"bottom","triggerOffsetX":10,"triggerOffsetY":10,"triggerRadius":"50%"}}