Meteen naar de content

Onze expertise in plantenextractie

ONZE EXPERTISE IN PLANTENEXTRACTIE

De natuur ten dienste stellen van alle huidtypes

Onze know-how: de beste ingrediënten in de natuur identificeren, de voorkeur geven aan bio, de belangrijkste actieve bestanddelen extraheren en ze gebruiken om natuurlijke verzorgingen te ontwikkelen die zijn aangepast aan de behoeften van het hele gezin, terwijl we technologieën gebruiken die mens en milieu respecteren.

Om natuurlijke verzorgingen te ontwikkelen die aangepast zijn aan de specifieke behoeften van baby's en gezinnen, identificeren we in de natuur de beste ingrediënten, waarbij de voorkeur uitgaat naar bio, om innovatieve, veilige en doeltreffende actieve ingrediënten te extraheren.

We gebruiken milieuvriendelijke technologieën en hebben een verantwoorde bevoorrading geïmplementeerd.

Een unieke know-how voor het extraheren van plantaardige actieve ingrediënten

Wij produceren gezuiverde plantenextracten, oliën, poeders en boters van zeer hoge kwaliteit, die worden onderworpen aan strenge biologische en klinische tests, octrooiaanvragen en wetenschappelijke publicaties om een ​​goede tolerantie en bewezen werkzaamheid te garanderen.

Met 40 jaar ervaring op het gebied van plantaardige grondstoffen zijn we inmiddels uitgegroeid tot een belangrijke leverancier voor cosmeticamerken in Frankrijk en internationaal.

Om dit te doen, gebruiken we technologieën die mens en milieu respecteren, in het bijzonder:

  • moleculaire destillatie, een 'groen' proces voor het scheiden en concentreren van de edele elementen van oliën,
  • biotechnologieën, zoals enzymatische engineering.
Sinds 1977 is ons bedrijf gespecialiseerd in de extractie van plantaardige actieve ingrediënten

Milieuvriendelijke bevoorrading

Alle plantensectoren die ons in staat stellen onze actieve bestanddelen te ontwikkelen en te verkrijgen, zoals avocado of schizandra, volgen de principes van ons MVO-beleid. Ze staan ​​onder de controle van de UEBT (Union for Ethical BioCommerce) en voldoen aan hun criteria die praktijken aanmoedigen die Mens en milieu respecteren.

Wij geven de voorkeur aan:

  • Biologische landbouw tegenover conventionele landbouw,
  • de circulaire economie, die erop gericht is de verspilling van hulpbronnen en de impact op het milieu te beperken,
  • upcycling, of hoe materialen of ingrediënten kunnen worden gerecupereerd die niet worden gebruikt om producten te maken,
  • voedingsbijproducten, dat wil zeggen het gebruik van producten die zijn gemaakt tijdens de vervaardiging van een levensmiddel uit dezelfde grondstof.

Ontdek de wereld van onze ingrediënten

Frankrijk
Zonnebloem
Meer weten
Peru
Avocado
Meer weten
China
Schizandra
Meer weten
Peru
Maracuja

Meer weten over Mustela

ONZE ENGAGEMENTEN
We hebben een verantwoordelijkheid tegenover onze kinderen
Ontdek
IN ONZE PRODUCTEN
Alleen het beste en niets anders!
Ontdek
ONZE DERMATOLOGISCHE EXPERTISE
Een unieke kennis van de babyhuid
Ontdek
{"statementLink":"","footerHtml":"","hideMobile":false,"hideTrigger":false,"disableBgProcess":false,"language":"en","position":"left","leadColor":"#146ff8","triggerColor":"#146ff8","triggerRadius":"50%","triggerPositionX":"right","triggerPositionY":"bottom","triggerIcon":"people","triggerSize":"medium","triggerOffsetX":20,"triggerOffsetY":20,"mobile":{"triggerSize":"small","triggerPositionX":"right","triggerPositionY":"bottom","triggerOffsetX":10,"triggerOffsetY":10,"triggerRadius":"50%"}}