Meteen naar de content

Notre Histoire

ONS TEDER VERHAAL

Een Frans familiemerk, onafhankelijk en geëngageerd sinds 1950

Ons verhaal begon in 1950, toen ondernemer Paul Berthomé samen met apotheker Claude Guillon de allereerste toiletmelk voor baby's creëerde. Een technische innovatie, maar ook een manier om tijd vrij te maken voor ouders - in die tijd vooral vrouwen.

Zeventig jaar en miljoenen kinderen met een zachte huid later, is onze ambitie nog altijd dezelfde: aan de zijde van de ouders staan en hun leven vergemakkelijken dankzij onze gamma's natuurlijke huidverzorgingsproducten.

Ontdek enkele legendarische producten uit het Mustela-gamma, doorgegeven van generatie op generatie

1/8
1957 - 1e Toiletmelk voor baby's
2/8
1960 - Creatie van het 1ste zonnegamma om de gevoelige huid van baby's te beschermen
3/8
1979 - Lancering van een Mustela-gamma voor vrouwen
4/8
1987 - Lancering van de 1ste 2-in-1 gel voor haar en lichaam en Luierwisselcrème
5/8
1990 - Lancering van de 1ste vochtige doekjes voor baby's
6/8
1994 - Lancering van het Mustela 9 maanden: 1ste volledige huidverzorgingsgamma om de evolutie van de huid gedurende de hele zwangerschap te begeleiden
7/8
1999 - Lancering van PhysiObébé: 1ste Reinigingswater zonder spoelen, een nieuw reinigingsgebaar (Innovatieprijs bij JPMA/USA)
8/8
1999 - Lancering van de Mustela Dermo-pediatrie gamma, met Stelatopia emolliërende crème

Onze productie-eenheid sinds 1957

Sinds 1957 produceren we in onze productievestiging in Epernon, in de regio Eure-et-Loir, Frankrijk.

We doen er alles aan om de waardeketen van A tot Z te beheren, om zo de veiligheid en kwaliteit van onze producten beter te kunnen garanderen.

Familiaal en onafhankelijk

Vandaag de dag behoort Mustela nog steeds tot de familie van de stichter van de Laboratoires Expanscience en het is zijn zoon, Jean-Paul Berthomé, die nu aan het hoofd van het bedrijf staat.

Waarom onafhankelijk blijven?

Met deze strategie streven we ernaar de waardeketen van A tot Z te controleren, gaande van het onderzoek tot de commercialisering, om zo de veiligheid en kwaliteit van onze producten beter te kunnen garanderen. Deze onafhankelijkheid maakt het ook mogelijk om permanent een proces van vooruitgang naar een neutrale en vervolgens positieve impact op het milieu en de wereld te werken. Ons credo is simpel: elke dag proberen beter te doen.

Meer weten over Mustela

ONZE ENGAGEMENTEN
We hebben een verantwoordelijkheid tegenover onze kinderen
Ontdek
IN ONZE PRODUCTEN
Alleen het beste, en niets anders!
Ontdek
DE STICHTING MUSTELA
Aan de zijde van de ouders wereldwijd
Ontdek
{"statementLink":"","footerHtml":"","hideMobile":false,"hideTrigger":false,"disableBgProcess":false,"language":"en","position":"left","leadColor":"#146ff8","triggerColor":"#146ff8","triggerRadius":"50%","triggerPositionX":"right","triggerPositionY":"bottom","triggerIcon":"people","triggerSize":"medium","triggerOffsetX":20,"triggerOffsetY":20,"mobile":{"triggerSize":"small","triggerPositionX":"right","triggerPositionY":"bottom","triggerOffsetX":10,"triggerOffsetY":10,"triggerRadius":"50%"}}