Meteen naar de content

In onze producten

IN ONZE PRODUCTEN

Alleen het beste en niets anders

Met 70 jaar dermatologische expertise voor de meest kwetsbare huid, zijn wij toegewijd om alleen het beste te kiezen. Het beste voor de huid van je baby en de aanstaande moeder, maar ook voor de planeet.

Dames en heren onze steringrediënten:

we gingen op zoek naar de meest doeltreffende natuurlijke ingrediënten om het kind te ondersteunen bij het opbouwen van een sterke, gezonde huid.

Avocado
Uit een verantwoorde bevoorradingsketen en de circulaire economie halen we Avocado Perseose, die de huidbarrière versterkt en het cellulaire kapitaal van de immature huid van uw baby beschermt.
Meer weten
Zonnebloem
We halen uit het zaad van de zonnebloem, afkomstig uit Franse bio culturen, Zonnebloem oleodistillaat. Dit actieve bestanddeel met verzachtende eigenschappen helpt de huid om haar beschermende film te herstellen.
Meer weten
Schizandra
Schizandra-bes komt uit de Chinese provincie Shaanxi. Met de hand geplukt en bekend om zijn verzachtende - en anti-roodheidseigenschappen, is deze bes aanwezig in ons gamma Zeer Gevoelige Huid.
Meer weten
Bijenwas
Van biologische bijenteelt, onze kostbare bijenwas die in combinatie met Cold Cream grondig voedt terwijl de beschermende barrière van de babyhuid behouden blijft.
Meer weten
Olijf
Sinds de oudheid wordt olijfolie door mediterrane landen gebruikt vanwege zijn vele weldaden. Koud geëxtraheerd, behoudt onze olie zijn rijkdom aan omega 6 en 9 om de huid te voeden.
Meer weten
Maracuja (passievrucht)
Maracuja, aanwezig in ons gamma materniteit, verbetert de elasticiteit en behoudt de soepelheid van de huid van zwangere vrouwen.
Meer weten

Ons formulatiecharter

JA!
Kiezen voor NATUURLIJKHEID
Bieden van VEGAN-formules
Een benadering van UITSLUITING van GGO en beperking van PESTICIDEN
GARANDEREN van kwaliteit, veiligheid, milieu en menselijk respect
Voorzien met respect voor BIODIVERSITEIT en de mens, plantaardige actieve bestanddelen per huidtype
PRODUCEREN 96% van onze producten in Frankrijk, in onze fabriek in Epernon
NEEN!
We sluiten bewezen hormoonontregelaars uit van al onze formules
We laten onze producten testen door een onafhankelijk wetenschappelijk laboratorium dat gespecialiseerd is in de evaluatie van hormoonontregelaar
Verbod in onze samenstellingen op basis van een RODE LIJST van ingrediënten, buiten de Europese regelgeving erkend als een van de strengste en veiligste ter wereld

Een allesbehalve geheim recept

Al onze cosmetische producten zijn gemaakt van drie families van ingrediënten. Ze combineren zo doeltreffendheid, tolerantie en gebruiksgemak in alle veiligheid, gedurende hun hele leven.

Ons recept?

  • Actieve bestanddelen afkomstig uit de plantenwereld, die zorgen voor doeltreffendheid ;
  • Een of meerdere hulpstoffen, om een ​​aangename textuur te verkrijgen en een goede verdeling van de actieve bestanddelen te bevorderen ;
  • Andere ingrediënten om de formules te perfectioneren: een bewaringssysteem om ze in de loop van de tijd te bewaren, pH-stabilisatoren, parfum om meer zintuiglijkheid
Meer weten
Een gecontroleerd proces in elke fase

Voor formules die kwaliteit, veiligheid en doeltreffendheid combineren, controleren we deze parameters in alle stadia van de productontwikkeling met meer dan 450 testmetingen en de tussenkomst van een onafhankelijke toxicoloog.

Elk product wordt onderworpen aan 450 testmetingen

Al deze metingen en tests omvatten: stabiliteitstests onder normale en extreme omstandigheden; productveiligheidstests: evaluatie van antimicrobiële bescherming; in vitro veiligheidstests op gereconstitueerde huidmodellen; in vivo klinische tests onder dermatologische controle.

Elk product moet al deze tests doorstaan ​​voordat het op de markt wordt gebracht.

Meer weten

Een onafhankelijk toxicoloog in alle stadia van het ontwikkelings-en productieproces

Om de veiligheid van onze producten te waarborgen, maken we gebruik van een onafhankelijke toxicoloog, dat wil zeggen iemand die niet in dienst is van onze laboratoria.

Zijn missie?
Komt tussen in alle belangrijke stadia van productontwikkeling:

  • Hij evalueert en neemt deel aan de goedkeuring van elk ingrediënt;
  • Hij valideert de formule en controleert de veiligheid ervan voor baby's en zwangere vrouwen;
  • Hij controleert en verbindt zich ertoe de veiligheid van het eindproduct voordat het op de markt wordt gebracht.

Geen enkel product wordt op de markt gebracht zonder zijn goedkeuring in elk van deze fasen.

Monitoring van kwaliteit en veiligheid zodra het product klaar is

Wanneer het product op de markt is, houden we de levensduur van het product nauwlettend in de gaten - ook behandelen we alle klachten en ongewenste reacties met de grootste waakzaamheid als onderdeel van ons kwaliteits- en cosmetovigilentieproces.

Meer weten

Meer weten over Mustela

ONZE ENGAGEMENTEN
We hebben een verantwoordelijkheid tegenover onze kinderen
Ontdek
ONZE DERMATOLOGISCHE EXPERTISE
Een unieke kennis van de babyhuid
Ontdek
ONS TEDER VERHAAL
Een familiemerk, Frans, onafhankelijk en geëngageerd sinds 1950
Ontdek
{"statementLink":"","footerHtml":"","hideMobile":false,"hideTrigger":false,"disableBgProcess":false,"language":"en","position":"left","leadColor":"#146ff8","triggerColor":"#146ff8","triggerRadius":"50%","triggerPositionX":"right","triggerPositionY":"bottom","triggerIcon":"people","triggerSize":"medium","triggerOffsetX":20,"triggerOffsetY":20,"mobile":{"triggerSize":"small","triggerPositionX":"right","triggerPositionY":"bottom","triggerOffsetX":10,"triggerOffsetY":10,"triggerRadius":"50%"}}