Meteen naar de content

Zonnebloem

Bio zonnebloem oleodistillaat 'made in France', cocorico !

Dit gepatenteerde actieve bestanddeel heeft hydraterende, verzachtende en herlipiderende eigenschappen die zeer doeltreffend blijken te zijn voor de extreem droge huid met neiging tot atopie.

Bio in elke stap

Wij zetten ons in voor een biologische en verantwoorde aanpak in alle stadia, van het land tot ons eindproduct: bij de producenten, in landbouwcoöperaties, en bij het gebruik van een originele gepatenteerde "groene" extractiemethode, moleculaire distillatie.

Van zonnebloem tot zonnebloem-oleodistillaat, onze stapsgewijze extractiemethode

1/3
Levering van zonnebloempitten uit de Franse biologische landbouw
2/3
Koud persen van zaden tot zonnebloemolie en extractie door moleculaire distillatie
3/3
Het verkrijgen van het Oleodistillaat, een concentraat van de edelste moleculen van de olie

ZONNEBLOEM OLEODISTILLAAT

Ons actief bestanddeel voor de droge huid met neiging tot atopie

We halen uit het zaad van de zonnebloem, een gepatenteerd actief bestanddeel, Oleodistillaat, dat perfect voldoet aan de behoeften van de droge huid met neiging tot atopie.

Onze onderzoekers hebben de uitzonderlijke eigenschappen van dit actieve bestanddeel ontdekt en aangetoond: het hydrateert, kalmeert, en nog beter, het levert de lipiden die essentieel zijn voor de opbouw van de huidbarrière, terwijl het de huid helpt zichzelf te versterken door de eigen lipidenproductie te stimuleren.

Dit wordt "active relipidation®" genoemd: enerzijds voorziet het de huid van lipiden via de

Zonnebloem oleodistillaat

met zijn verzachtende eigenschappen, levert de lipiden die essentieel zijn voor de opbouw van de huidbarrière en helpt het gevoel van jeuk te verminderen

Ons gamma huid met neiging tot atopie

Ontdek onze andere steringrediënten

Maracuja
Olijf

Meer weten over Mustela

ONZE ENGAGEMENTEN
We hebben een verantwoordelijkheid tegenover onze kinderen
Ontdek
ONZE DERMATOLOGISCHE EXPERTISE
Een unieke kennis van de huid van baby's
Ontdek
ONS TEDER VERHAAL
Een Frans, familiaal, onafhankelijk en geëngageerd merk sinds 1950
Ontdek
{"statementLink":"","footerHtml":"","hideMobile":false,"hideTrigger":false,"disableBgProcess":false,"language":"en","position":"left","leadColor":"#146ff8","triggerColor":"#146ff8","triggerRadius":"50%","triggerPositionX":"right","triggerPositionY":"bottom","triggerIcon":"people","triggerSize":"medium","triggerOffsetX":20,"triggerOffsetY":20,"mobile":{"triggerSize":"small","triggerPositionX":"right","triggerPositionY":"bottom","triggerOffsetX":10,"triggerOffsetY":10,"triggerRadius":"50%"}}