Meteen naar de content

Samenstelling van onze producten

Een doeltreffende en veilige formule

Onze ingrediënten hebben stuk voor stuk een essentiële functie om doeltreffendheid, veiligheid en gebruiksplezier te garanderen. Ons recept:

 • Gezuiverd water van farmaceutische kwaliteit.

 • Plantaardige oliën geselecteerd vanwege hun rijkdom aan specifieke vetzuren die essentieel zijn voor de huid.
  Bijvoorbeeld: olie van avocado, zonnebloem, rozenbottel, jojoba, granaatappel.

 • Actieve bestanddelen ontwikkeld door de Laboratoires Expanscience en afkomstig van verantwoorde bevoorradingsketens, die werken met respect voor mens en milieu, onder controle van de Unie voor Etische Biohandel. Bijvoorbeeld: avocado-perseose aanwezig in bijna alle Mustela baby-kindproducten, schizandra in onze producten voor de zeer gevoelige huid, zonnebloemoleodestillaat voor de huid met neiging tot atopie, maracuja-extracten aanwezig in ons gamma materniteit.

 • Emulgatoren om het mengen van olie en water mogelijk te maken.

 • Consistentiemiddelen, om de formule te verdikken, bijvoorbeeld: plantaardige was of boter. Of een geleermiddel, bijvoorbeeld: gommen van natuurlijke oorsprong (xanthaangom). We kunnen ook synthetische polymeren gebruiken waarvan de kwaliteit en tolerantie gegarandeerd zijn.

 • Textuuringrediënten voor een ultrazacht gevoel, bijvoorbeeld: plantaardige glycerine, glyceryloleaat (afgeleid van olijfolie).

 • Antioxidant, om de eigenschappen van oliën en het product te behouden, bijvoorbeeld: tocoferol, vitamine E.

 • Bewaringssysteem, we gebruiken alleen bewaarmiddelen die zijn goedgekeurd door het Cosmebio-label (Cosmos-standaard), zoals sorbinezuur of kaliumsorbaat. We  gebruiken de volgende bewaarmiddelen niet: parabenen, fenoxyethanol, triclosan of MIT / MCIT.

 • En voor de geparfumeerde producten, Mustela Parfum zonder alcohol, met bewezen tolerantie voor baby's, kinderen en zwangere vrouwen.
{"statementLink":"","footerHtml":"","hideMobile":false,"hideTrigger":false,"disableBgProcess":false,"language":"en","position":"left","leadColor":"#146ff8","triggerColor":"#146ff8","triggerRadius":"50%","triggerPositionX":"right","triggerPositionY":"bottom","triggerIcon":"people","triggerSize":"medium","triggerOffsetX":20,"triggerOffsetY":20,"mobile":{"triggerSize":"small","triggerPositionX":"right","triggerPositionY":"bottom","triggerOffsetX":10,"triggerOffsetY":10,"triggerRadius":"50%"}}