Nieuwigheden
Nieuwigheden
Nieuwigheden
FAMILY ESSENTIALS

Solide douche-shampoo

Een 2-in-1 product dat je gebruikt van top tot teen! De Solide douche-shampoo, verrijkt met Bio avocado-olie en Bio olijfolie, reinigt haar en lichaam in alle zachtheid dankzij het smeuïge schuim. Het maakt het haar zacht en glanzend en de huid zacht, soepel en comfortabel. De formule bestaat uit 94% ingrediënten van natuurlijke oorsprong, kan gebruikt worden vanaf 3 jaar en door het hele gezin. Vegan* en biologisch afbreekbare formule**.

 

*Zonder ingrediënten van dierlijke oorsprong.

75gr

Certificaties

  • VERVAARDIGD IN FRANKRIJK
    VERVAARDIGD IN FRANKRIJK
  • DERMATOLOGISCH GETEST
    DERMATOLOGISCH GETEST
Benefits proven efficacy 430x195

De Solide douche-shampoo maakt de huid zacht en het haar glanzend.
Wat maakt hem extra leuk? Hij heeft de vorm van een blad, mega praktisch en origineel. En om nog meer plezier te garanderen, schuimt onze douche-shampoo ook. Samengesteld zonder parfum, de Solide douche-shampoo is ideaal voor heel het gezin!
En voor de planeet? De Solide douche-shampoo is ecologisch en zuinig dankzij zijn kleinere, lichtere formaat dat langer meegaat dan een vloeibaar equivalent. Zijn recycleerbare kartonnen verpakking bevat 0% plastic en is afkomstig uit duurzaam beheerde bossen. De formule bevat Bio avocado- en olijfolie en heeft een totaal van 94% ingrediënten van natuurlijke oorsprong. 0% siliconen, 0% zeep, 0% sulfaathoudende tensio-actieve stoffen, vegan* en biologisch afbreekbaar**.

*Formule zonder ingrediënten van dierlijke oorsprong
** Volgens de 301F-norm van de OESO.

Veiligheid en doeltreffendheid

Onze verzorgingsproducten worden ontwikkeld in samenwerking met professionals uit de gezondheidszorg en moeten meer dan 450 metingen en testen met succes doorstaan zodat ze gegarandeerd veilig zijn vanaf de geboorte.

98%

van de ouders vindt dat het de huid in alle zachtheid reinigt en 73% vindt dat het het haar in alle zachtheid reinigt(1).

87%

van de ouders vindt dat het product hun haar doet glanzen(2).

 

(1)Gemiddeld over de twee klinische studies: één studie uitgevoerd onder dermatologische en oftalmologische toezicht bij 32 volwassenen van 23 tot 70 jaar Eén studie uitgevoerd onder dermatologische en pediatrische toezicht bij 32 kinderen van 3 tot 6 jaar, gedurende 21 dagen (zelfevaluatie).

(2)Klinisch onderzoek uitgevoerd onder dermatologisch en pediatrisch toezicht bij 32 kinderen van 3 tot 6 jaar, gedurende 21 dagen (zelfevaluatie).

usage how to use 430x195
Gebruiksadvies

Stap 1

Maak de 2-in-1 solide shampoobar vochtig en wrijf het in je handen tot je een smeuïge schuim krijgt.

Stap 2

Breng dit schuim aan op het reeds natte haar en lichaam.

Stap 3

Grondig spoelen, vooral als het in contact komt met de ogen.

Je kan de Solide douche-shampoo ook gebruiken door de shampoobar rechtstreeks op het reeds natte haar en lichaam te wrijven.


Tips voor een solide die lang meegaat:

Tip 1 : Als je klaar bent met douchen, plaatst je het op een zeepbakje dat ontworpen is om het water goed af te voeren en het te beschermen tegen vocht, zodat het snel droogt.

Tip 2 : Gebruik een koordje om je solide aan een haakje te hangen, uit de buurt van een waterbron om waterspatten op het product te vermijden.

Onze hoofdingrediënten

Onze Bio avocado is afkomstig uit de circuaire economie en wordt gecultiveerd in verantwoorde bevoorradingsketens.

Onze Bio olijfolie is afkomstig uit Frankrijk (Nimes).

Mustela Solide douche-shampoo, lichaam en haar, met Bio avocado- en olijfolie

Ingrediënten

De Solide douche-shampoo bestaat uit 94% ingrediënten van natuurlijke oorsprong.
De overige 6% zorgt voor een aangename textuur en voor een langdurige bescherming van het product.

INGREDIENTEN: SODIUM COCOYL ISETHIONATE, HYDROGENATED VEGETABLE OIL, COCONUT ACID, POLYGLYCERYL-4 LAURATE, GLYCERIN (GLYCERINE), SODIUM ISETHIONATE, AQUA/WATER/ EAU, OLEA EUROPAEA (OLIVE) FRUIT OIL*, PERSEA GRATISSIMIA (AVOCADO) OIL*, MYRISTYL LACTATE, TETRASODIUM GLUTAMATE DIACETATE.

*Ingrediënten afkomstig uit de biologische landbouw.

1 beoordeling

Geef je beoordeling
Annelies Scht |
Itegem
14/07/2023
De haren van mij en mijn dochter glanzen en kammen heel goed. Tijdens wassen voelt de zeep heel aangenaam op de huid. Wij zijn fan!

1 beoordeling

Geef je beoordeling
Annelies Scht |
Itegem
14/07/2023
De haren van mij en mijn dochter glanzen en kammen heel goed. Tijdens wassen voelt de zeep heel aangenaam op de huid. Wij zijn fan!
Mustela Mag | Ecologie enfant
#ACTUALITEIT

Hoe praten over duurzaamheid met onze kinderen?

Geconfronteerd met ecologische uitdagingen, machteloosheid en het gebrek aan concrete antwoorden beletten ons een antwoord te geven op hun vragen.