Meteen naar de content

Less, Better, Mustela

LESS, BETTER, MUSTELA

Een duurzamere wereld start in je badkamer

Duurzaamheid is een belangrijk thema geworden in onze samenleving, en dit uit zich ook in onze consumptiegewoonten. Cosmetica zijn de meest gebruikte producten in onze badkamers, maar ze zijn vaak ook de meest verspilde producten. Daarom proberen wij bij Mustela elke dag beter te doen en je meer duurzame en milieuvriendelijke producten aan te bieden:

Less plastic

Herbruikbare en wasbare eco-doekjes ideaal om de kleintjes te reinigen... en makeup van mama's te verwijderen
Ontdek
Eco-refill wasgel Bio waar je 77% plastic bespaar
Ontdek

Better thinking

Een multifunctionele balsem voor heel het gezin
Ontdek
Solide douche-shampoo, haar en lichaam voor een een zero-waste routine
Ontdek
ONZE AMBITIE:

Eén van de beste merken VOOR de wereld zijn

In 2018 werden onze inspanningen en engagementen beloond met het B Corp label. Dit baanbrekende label, dat over de hele wereld wordt erkend, wordt toegekend aan bedrijven en merken die een activistische visie hebben van hun impact op de wereld.

Onze doelstelling? Koolstofneutraliteit

Op de Klimaatconferentie van de Verenigde Naties, zijn wij samen met meer dan 500 andere B Corp gecertificeerde bedrijven het engagement aangegaan omwereldwijde koolstofneutraliteit te bereiken tegen 2030.

Onze tips om minder & beter te consumeren in de badkamer

... en thuis

Hergebruik jullie Mustela flessen

Mustela in bulk

Vul je favoriete producten na in onze navulstations in onze apotheken.

Meer info
{"statementLink":"","footerHtml":"","hideMobile":false,"hideTrigger":false,"disableBgProcess":false,"language":"en","position":"left","leadColor":"#146ff8","triggerColor":"#146ff8","triggerRadius":"50%","triggerPositionX":"right","triggerPositionY":"bottom","triggerIcon":"people","triggerSize":"medium","triggerOffsetX":20,"triggerOffsetY":20,"mobile":{"triggerSize":"small","triggerPositionX":"right","triggerPositionY":"bottom","triggerOffsetX":10,"triggerOffsetY":10,"triggerRadius":"50%"}}